Софія Кралов, дружина мільярдера з ОАЕ, поділилася зі своїми передплатниками в TikTok рядом суворих правил, які їй доводиться дотримуватися за бажанням свого чоловіка . Незважаючи на навколишню розкіш, ці вимоги здивували багатьох глядачів.

Подружжя проживає в Дубаї, де чоловік Софії, власник великої парфумерної імперії світового рівня, встановив для неї низку жорстких обмежень. Зокрема, дружині заборонено особисто керувати автомобілем, готувати їжу або виконувати домашні обов'язки.

Дружина мільярдера, скріншот: TikTok
Дружина мільярдера, скріншот: TikTok

"Я живу у своєму власноруч створеному світі, де все, про що я мрію, стає реальністю", - намагається пояснити свою незвичайну ситуацію Софія.

Жінка також зізналася, що їй не дозволяється витрачати власні гроші – вона може користуватися лише кредитними картками, наданими чоловіком. Вона звільнена від будь-яких домашніх турбот, адже чоловік переконаний, що це робота для обслуговуючого персоналу, а не для неї. Навіть пересуватися містом Софії доводиться виключно з власним водієм – їздити самостійно заборонено.

Популярні новини зараз
Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Боржникам за воду почнуть приходити червоні платіжки: кому загрожують відключення Головні новини за 9 травня: неприємні новини для українців та ганьба ухилянтів
Показати ще

Дружина мільярдера, скріншот: TikTok
Дружина мільярдера, скріншот: TikTok

Однак більше уваги привернуло правило щодо макіяжу. Софія розповіла, що сама не має права робити собі макіяж, це мають виконувати виключно професіонали-візажисти.

Більшість користувачів не підтримали її вибір способу життя.

Її звинувачують у надмірній інфантильності та безвідповідальності.

@sofiakralow

Sometimes feels nice to live by some rules😜❤️ inst @sofiakralow #fyp #claim #goals #manifest #richhusband #relationship #sugardaddy

♬ Habibi (Albanian Remix) - Ricky Rich & Dardan

Нагадаємо, біль відчувається годинником, а рана схожа на опік: жінка випадково зловила отруйного та страшного хробака.

Як повідомляв "Знай.uа", не бачили і ніколи не зможете: найбільші тварини на Землі перестали розмножуватися

Знай.uа писав, батьки нареченого викликали на його весілля копів і "знищили" наречену: вибрав не ту