Популярний український співак Віталій Козловський, який наразі захищає країну у лавах ВСУ, прокоментував скандал зі своїм колишнім продюсером Ігорем Кондратюком. Ще є одна цікава новина. Справа в тому, що Віталій Козловський таємно одружився і навіть похвалився обручкою.

Як раніше ділився Козловський, Кондратюк стягує з нього борг за розірвання контракту 10 років тому із військової зарплати Віталія. Військовий публічно заявив, що зневажає свого колишнього продюсера.

Про це стало відомо завдяки новому інтерв'ю Віталія Козловського для програми "ЖВЛ", яке вже доступне у YouTube.

Віталій Козловський, скріншот: YouTube
Віталій Козловський, скріншот: YouTube

Також Козловський розповів, що Кондратюк до 60 років робив усе, щоб уникнути мобілізації та "відкосив" від служби своїх рідних:

Популярні новини зараз
Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Українців попередили про "важкі" платіжки за світло Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

"Цей козел, він усе зробив для того, щоб самому не воювати, тому що ховався до того, як йому виповнилося 60 років. І все зробив для того, щоб його діти не служили, розумієте? І зараз воно гнилий сидить і базікає різну х*рню. А якби в нього хтось із рідних воював би, то він би напевно був би більш емпатичною людиною. Я Кондратюка зневажаю", - розповів Козловський в інтерв'ю "ЖВЛ".

Віталій Козловський, скріншот: YouTube
Віталій Козловський, скріншот: YouTube

Також він порівняв свій конфлікт із Кондратюком із Путіним, який напав на Україну: "Чи можна врегулювати відносини з Путіним? Неможливо. З Кондратюком те саме", — резюмував захисник.

Конфлікт між Ігорем Кондратюком та Віталієм Козловським триває вже понад 10 років. Через дострокове розірвання контракту, а також через те, що після цього Козловський виконував свої пісні, однак не мав на це права, він винен екс-продюсеру чималу суму грошей.

За словами Кондратюка, Козловський йому винен десь 1,5 мільйона. Козловський зазначив, що вже виплатив чималу суму Кондратюку. Також Козловський пропонував йому мирову угоду, від якої Кондратюк відмовився.

Нагадаємо, "Не хочу народжувати, піду на фронт...": Раміна розповіла про відповідальне рішення.

Раніше повідомлялося, дружину Тимура Мірошниченка звинуватили в байдужому ставленні до дітей: "К*нчена матуся".

Також, Раміна Есхакзай зізналася в тому, що завадило їхньому весіллі з Проніним: "Думала, що ми вдвох, а він...".