Популярний у соціальних мережах український астролог Влад Росс, який ще восени 2022 року пророкував "великий бум на Кримському мосту", озвучив новий прогноз щодо закінчення війни в Україні. За його словами, повномасштабне вторгнення остаточно може закінчитися наступного року.

Про це стало відомо завдяки новому ефіру Влада Росса, який вже доступний для перегляду на YouTube.

Влад Росс, скріншот: YouTube
Влад Росс, скріншот: YouTube

Астрологічний експерт звернувся до нумерології і зміг визначити, що війна може завершитися 25 травня 2025 року.

"Якщо щось почалося поблизу 22.02.2022, то щось має закінчитися поблизу 25.05.2025. "Заборона війни" напевно почнеться після цієї дати. Сатурн - це мороз, з точки зору зірок: він завжди керує морозом, холодом собачим. Якщо Марс - це гаряча планета, то Сатурн - це мороз. Нульовий градус Овна - та точка, яка відповідає всій планеті, всій Землі. І це та сама точка конфлікту, і ось він може заморозити цей конфлікт буквально і з нумерологічної точки зору", - сказав Влад Росс.

Популярні новини зараз
Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Головні новини за 9 травня: неприємні новини для українців та ганьба ухилянтів Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення "Велика активація": астролог визначив, коли українська земля позбавиться окупантів
Показати ще

Він додав, що наступна весна буде сприятливішою для українців. Однак, попередив астролог, його прогноз може не здійснитися, якщо розпочнеться новий конфлікт на Далекому Сході. Якщо, за словами Росса, Китай нападе на Тайвань, то розпочнеться Третя світова війна.

Нагадаємо, "Росії запропонують дещо": відомий екстрасенс знайшов "мирний" сигнал.

Раніше повідомлялося, що українець 35 років був "ніким" і тільки зараз отримав паспорт: як це сталося.

Також, загроза ядерної війни та "день чорного лебедя": астролог Влад Росс передбачив найближчі події в Україні.