Колишній поліцейський зізнався, що свого часу вирішив не повідомляти про крадіжку кредитної картки своєї дружини після того, як дізнався, що злодій витрачав менше коштів, ніж вона сама.

81-річний чоловік, який раніше обіймав посаду головного наглядача в поліції Дарема і був президентом Асоціації поліцейських доглядачів, вразив присутніх цим несподіваним зізнанням. Про це повідомляє Daily Mail.

Банківська карта / фото: Freepik
Банківська карта / фото: Freepik

"Я стежив за використанням карти, і мушу визнати, що не повідомив про це поліцію, тому що злодій витрачав менше, ніж вона", - прямо зазначив він.

У залі запанувала тиша, а потім пролунав регіт, оскільки присутні спочатку розгубилися, чи справді він говорить серйозно, адже він описував цей інцидент із кам'яним обличчям, не даючи жодних натяків на можливий жарт.

Популярні новини зараз
Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць "Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам Ціни на популярний продукт взлетіли до небес: чому українці вирішили його ігнорувати Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Проте історію врешті-решт сприйняли з критикою, адже рішення не повідомляти про вкрадену картку правоохоронним органам є незаконним.

Банківська картка. Фото: Youtube
Банківська картка. Фото: Youtube

"У таких випадках слід завжди повідомляти поліцію про подібні інциденти", - наголосила міністр у справах казначейства.

Проте чи покарали чоловіка за це – невідомо. Взагалі, екс-поліцейський може стати прикладом і для решти чоловіків, які теж стикаються з проблемою, коли кохані витрачають багато коштів. Однак у наших реаліях найкраще завжди блокувати банківські картки, коли є ймовірність, що ними заволодіють зловмисники.

Нагадаємо, чоловік запевняє, що його викрали прибульці заради сперми: з нетерпінням чекає на дітей

Як повідомляв "Знай.uа", вчені дізналися, що ми їстимемо в майбутньому, щоб вижити - і це зовсім не курочка і свинина

Знай.ua писав, загинули 582 людини: 2 літаки зіткнулися через закритий аеропорт