Наречена колишнього віце-прем'єра України Павла Розенка Олена-Крістіна Лебідь вже багато років є всіма улюбленою телеведучою програмою "Аферисти в сітях" на Новому каналі, а також продовжує активувати в Instagram.

Олена-Крістіна Лебідь дуже любить гумор і ніколи не боялася показувати себе з різних боків, іноді не з найпривабливіших.

Олена-Крістіна Лебідь, фото: Знай.ua
Олена-Крістіна Лебідь, фото: Знай.ua

Одного разу вона розмістила кумедний колаж зі своєю улюбленицею Сарою, яка частенько миготить у її Instagram. Перший кадр зробила сама ведуча, а другий її наречений Павло Розенко.

Лебідь обрала вдалий ракурс і чарівно посміхнулася, а ось її обранець вирішив трохи пожартувати, скориставшись фільтром для фото.

Популярні новини зараз
Більше не видурять гроші: як перевірити, що сайт, банківська картка чи мобільний номер є шахрайськими Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію
Показати ще

Через нього ведучу ніби розплющило, а у Сари виріс величезний ніс "картоплею". Різниця дійсно очевидна, але, зважаючи на все, зірку це тільки веселить і вона анітрохи не ображається.

"Как нас фоткаю я 💪😃📸 Как нас фоткает коханий 🤣📸🤣" - написала Елена-Кристина.

Скриншот з Instagram, Олена-Крістіна Лебідь
Скриншот з Instagram, Олена-Крістіна Лебідь

Шанувальників теж потішили "вміння" чоловіка, але вони наголосили, що красу Лебідь нічим не зіпсувати. Компліменти також були адресовані Сарі.

Коментарі - instagram.com/elena_kristina_lebed/
Коментарі - instagram.com/elena_kristina_lebed/

Нагадаємо, що вітаємо, ви "потрапили" на 500 гривень: Олена-Крістіна Лебідь попередила про підступні шахраї.

Раніше ми повідомляли, що Олена-Крістіна Лебідь розповіла про великі зарплати за сумнівну роботу: "Мотайте на вус та красиві чубчики".

Також стало відомо, що Олена-Крістіна Лебідь придумала, як використати попку красуні: "Знайшла нову функцію".