Відомий музикант, заслужений артист України та лідер гурту "Воплі Відоплясова" Олег Скрипка, також ще й активує в соцмережі Instagram.

Олег Скрипка записав чергове відео для того, щоби підтримати український народ. Віра артиста у перемогу країни непохитна і він хоче, щоб це почуття передалося всім іншим, а надихнути на це також здатна весна.

Олег Скрипка. Фото: instagram.com/o.skrypka
Олег Скрипка. Фото: instagram.com/o.skrypka

"Нарешті настала астрономічна, фактична весна. День більше, ніч коротше, пташки співають. Ось, ось і все почнеться. Це як у фільмі, коли він до неї підходить і ми вже розуміємо, що зараз буде поцілунок, а його ще немає. Це найкрасивіший момент. Давайте спіймаємо цей момент", - написав він.

Співак повторює як мантру, що у нас все обов'язково буде гаразд і перемога буде за Україною. Також він зазначив, що почне цвісти зелень та різні плоди, що не може не тішити.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

"Будуть пісні, і серця наші горітимуть, і будемо перемогу нашу святкувати. Саме зараз ця точка, цей момент – ми вдихнули і зараз будемо видихати, зараз зазвучить пісня, зараз буде така пронизлива і висока нота", - додав Скрипка.

Нагадаємо, що Олег Скрипка став на захист ухилістів: "Продасть за 100 доларів".

Раніше ми повідомляли, що Олег Скрипка розповів чомусь не пішов до армії: "Відповідальність за них".

Також стало відомо, що "Гарні жінки провокують" : Олег Скрипка знову оскандалився.