Квітень продовжиться інгресією Сонця на знак Тельця, яка змінить попередні тенденції у бік вирішення матеріальних питань, покращення умов свого існування, турботи про тіло, комфорт та стабільність.

Особливу цінність представлятимуть такі якості, як спокій, емоційна стабільність, послідовність, завзятість, доброзичливість та взаємна вигода.

Овен

Овен, знак Зодіаку, фото з Pihterest/momo_sturm
Овен, знак Зодіаку, фото з Pihterest/momo_sturm

Цього тижня, таємниці, чари, ілюзії та духовні одкровення розбурхають нічим іншим не примітний перебіг подій, і у Овнів з'явиться можливість продемонструвати задатки лідера, цілісність своєї натури, індивідуальність та великодушність. Визнання та успіх не впадуть до вас з неба. Однак динаміка цього процесу носить позитивний характер, тому вона збільшує шанси на те, що ви скористаєтеся перевагою і, зрештою, зміцните своє становище і досягнете визнання своїх заслуг.

Телець

Телець знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Телець знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 29 квітня-5 травня для всіх знаків Зодіаку: дежавю Раків, небезпечні зв'язки Стрілеців і клопіт Дів Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається" Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути
Показати ще

Обставини цього тижня можуть спонукати Тельців поглибити свій досвід або знайти новий підхід до застосування своєї влади. Цілком можливо, традиції та уклад, яким ви дотримувалися до цього моменту, вичерпають себе в атмосфері нинішніх подій вашого життя. Цілком ймовірно, що представники влади зазнають позитивного чи негативного впливу власних ідеалів, і, у свою чергу, це позначиться на вашому житті та діяльності.

Близнюки

Близнюки, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Близнюки, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Події цього тижня в житті Близнюків можуть супроводжуватися внутрішніми протиріччями, які виступають у цей період на перший план. Ви не зможете чітко визначити свої цілі через недостатню серйозність ваших намірів або тому, що вони спочатку були породжені помилковими чи далекими від реальності передумовами. У цей період ваше керівне становище, ідеали та особиста цілісність можуть постраждати або викликати сумніви. Ілюзії сприяють нереальним ідеям та невиправданим надіям, що може породити фанатизм – або з вашого боку, або з боку оточуючих. Уникайте вживання наркотиків, алкоголю та інших збуджуючих засобів.

Рак

Рак, знак зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Рак, знак зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Все, чого вам вдалося досягти в питаннях керівництва, досвіду і влади, наразиться на цей тиждень на несподівану загрозу, а може, і взагалі зазнає краху з вини людей і обставин, над якими ви не владні. Якщо ви спробуєте затвердити своє становище чи владу, ситуація навряд чи покращає. Коли астрологічні обставини складаються подібним чином як цього тижня, ваші традиції та методи піддадуться критиці, а протиборчі сили наполягатимуть на змінах та нових порядках. Хоча повністю уникнути описаних ситуацій неможливо, ваша гнучкість, спостережливість та обережність у відповідь на погрози можуть звести до мінімуму негативний вплив цього нестабільного та невдалого періоду.

Лев

Лев, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Лев, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Дружні стосунки Львів (особливо з жінками), романтичні захоплення, світські контакти, шлюб та інше партнерство стануть нестабільними через обставини, що змінюються. Світським подіям, дипломатичним маневрам чи артистичним прагненням завадять перешкоди, створені діями чи рішеннями оточуючих. Цей період несприятливий для догляду за зовнішністю чи косметичною хірургією, оскільки результати цих дій виявляться не такими, як передбачалося.

Діва

Діва, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Діва, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Перешкоди, з якими Діви зіткнуться цього тижня, напевно будуть пов'язані з примусом і одержимістю, негативним впливом владної жінки або негативними поглядами та поведінкою, викликаними дитячими комплексами. У цей період ваша здатність долати депресію та розчарування буде піддана випробуванню – як і ваша рішучість, здійснити свої бажання та втілити мрії у реальність. Емоційні зобов'язання, сімейні взаємини, будинок та атмосфера в ньому будуть оточені інтенсивною енергією, яка вимагатиме глибшого розуміння та пильної уваги з вашого боку. Емоційні перспективи цього періоду помітно позначаться на загальному стані вашого здоров'я та вашій фізичній формі.

Терези

Терези, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Терези, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

У Терезів настає період конфлікту ідеалізму та духовності з технічними та економічними реаліями, який може призвести до будь-якої несподіванки. Зрештою, результати цих подій можна назвати "натхненною революцією", але в цей час битви можуть бути безладними та хаотичними.

Скорпіон

Скорпіон, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Скорпіон, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Дивні, химерні захоплення в моді, поведінці та поглядах можуть побічно вплинути на особисті переваги Скорпіонів у цей період. Свобода, у поєднанні з ілюзіями та уявою здатна, наприклад, породити нову тенденцію в дизайні одягу, завдяки якій ви знайдете нову свободу рухів. Але, крім моди, є й інші, більш значні шанси. Ідеалізм і свобода можуть мати позитивний вплив на ваше життя у питаннях, пов'язаних з громадянськими правами, добробутом, релігійною толерантністю та кращими можливостями у професійній сфері.

Стрілець

Стрілець, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Стрілець, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Коли астрологічна ситуація складається для власників вашого зодіакального знака таким чином, як цього тижня, це сповіщає, що настав час скористатися перевагами будь-яких можливостей, пов'язаних із фізичною діяльністю, стосунками з чоловіками. Прояв уяви, таємниці, чаклунства, ілюзії чи духовності у вашій роботі, фізичних зусиллях та взаєминах з чоловіками дасть вам переваги, пов'язані зі здоров'ям чи роботою.

Козоріг

Козоріг, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Козоріг, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Дії та почуття, з якими ви зіткнетеся цього тижня, найкраще розглядати як частину загальних соціальних умов. Однак вони можуть вплинути на вас на особистому рівні, викликавши різкі зміни у звичному житті. Ситуації, в яких ви опинилися, можуть вимагати серйозної психологічної адаптації до нових людей та способу життя, і, як наслідок, ці ситуації пробудять або створять таємні побоювання. На вас чекають зустрічі, до яких ви не готові. Ті сфери, які ви контролювали або якими могли керувати в минулому, будуть втрачені у вихорі змін.

Водолій

Водолій, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Водолій, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Не дивуйтеся, якщо незвичайні чи незнайомі ситуації стануть для вас фізичним стимулом, важливо залишатися діяльним та активним. Ваші дії будуть мати непередбачуваний характер, приносити зовсім не ті результати, на які ви очікували, і, проте, можуть виявитися вдалими. Будьте готові до всього, дійте за умовами. Сприятливі взаємини з чоловіками, хоча, як і більшість подій цього періоду, чоловіки чи ваші стосунки з ними можуть мати непередбачуваний характер. Це чудовий період для будь-якої роботи і, особливо для роботи, пов'язаної з електронікою, комп'ютерами, телебаченням або радіо, а також новітніми досягненнями техніки.

Риби

Риби, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Риби, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Цей період принесе Рибам шанси, що ведуть до економічної експансії, успіху у спорті, культурних чи політичних прагненнях, а також до інтелектуального, духовного та інших видів особистого зростання. Наприклад, таких шансів можна зарахувати вдалу публікацію, розпродаж, рекламу, вищу освіту чи підвищення кваліфікації. Вам можуть бути запропоновані знання або навички в незвичайній сфері, або ж у самому набутті такого досвіду може бути щось унікальне та незвичне. Ваше завдання – розпізнати переваги ситуацій та скористатися ними.

Нагадаємо, що гороскоп на квітень-2024 для кожного знака Зодіаку: протистояння Тельців, праця Дів та угода Козерогів.

Раніше ми повідомляли про докладний гороскоп на 2024 рік Зеленого Дракона для всіх знаків Зодіаку: прочитайте, щоби потім не дивуватися.