У Нідерландах 34-річна жінка намагалася покінчити життя самогубством просто в день народження. Йоланді Фан, яка має серйозне порушення психічного здоров’я, хотіла накласти на себе руки у своє свято, зробивши евтаназію.

Про це вона розповіла The Times.

Жінка стверджує, що вона страждає через розлад харчової поведінки, аутизм і рекурентну депресію. До того ж, Йоланді має труднощі з навчанням і відчуває хаос в голові. Жінка відчуває себе також дуже самотньою.

"Мій батько хворий, моя матір хвора, мої батьки борються за те, щоб залишитися живими, а я хочу піти з життя. Це трохи дивно. Але навіть коли мені було 7 років, я запитала маму, чи я помру, якщо стрибну з віадука. Я боролася із цим все своє життя", - чесно зізналася Йоланді Фан.

Слова Йоланді Фан про самогубство. Фото: Facebook Йоланді Фан
Слова Йоланді Фан про самогубство. Фото: Facebook Йоланді Фан

Популярні новини зараз
"Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам "Лічені миті до загрози": пророцтво старця Вікентія про допомогу вищих сил Україні у війні Додадуть 500 гривень: пенсіонерам обіцяють надбавку у червні Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати
Показати ще

Вона вважає, що в її житті суцільний біль, тому вона вирішила покінчити з собою шляхом евтаназію, адже в її країні цей процес, пов’язаний з психічними розладами, є законним.

"Ви не просто отримуєте евтаназію, це цілий шлях... Але це смерть гідна: безболісна, зроблена лікарем. Ваші близькі можуть бути там. І ніхто не виявить вас у жахливому стані, інакше вам не пощастить і ви не опинитеся в ще гіршому становищі, ніж раніше", - також розповіла жінка.

Нагадаємо, що у Великій Британії чоловік потрапив у скандал через ганебну табличку при вході до пабу.

Як повідомляли раніше, в США 61-річний чоловік всіма силами намагається омолодити себе.

Як писав "Знай" раніше, в США дівчина щодня знущається над коханим-зрадником через неможливість розірвати оренду квартири.