У Великій Британії чоловік на ім’я Девід Вустер, який володіє пабом у місті Сент-Олбанс, потрапив у гучний скандал. Власника закладу звинуватили у ненависті дітей через незвичайну табличку при вході до пабу з доволі провокативним написом.

Про це повідомляє Mirror.

На вході до пабу чоловік стоїть табличка, на якій написано "Dog Friendly, Child Free", що переводиться, як "Собакам раді, без дітей". Власника закладу засудили за цей провокативний напис, проте, він не прибирає цю табличку і навіть став "зіркою" мережі.

"Я просто хочу створити середовище, де мої клієнти можуть посидіти й розслабитися, але достатньо однієї дитини, щоб почався балаган. Це псує все для всіх. Не маю нічого проти дітей в будь-якому іншому пабі, просто не хочу, щоб вони були в моєму. Наприклад, я люблю грати в більярд, але не хочу, щоб тут стояв більярдний стіл", — розповів власник пабу.

Девід Вустер з провокативною таблицею біля входу в паб. Фото: скриншот з Twitter
Девід Вустер з провокативною таблицею біля входу в паб. Фото: скриншот з Twitter

Популярні новини зараз
Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Запам'ятайте це, а краще запишіть: "Нафтогаз" дав корисні інструкції ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Він стверджує, що є багато пабів у його місті, але тільки в його закладі не можна перебувати з дітьми вже протягом 11 років. До того ж, чоловік каже, що таке правило він створив і в пабі, яким він керував до того, як став власником цього закладу.

Нагадаємо, що у Флориді жінка влаштувала стрілянину через те, що їй нібито наказав Господь у сонячне затемнення.

Як повідомляли раніше, у США 28-річна дівчина все життя намагається прибрати одну особливість.

Як писав "Знай" раніше, у Бразилії 81-річна жінка протягом 56 років носила в утробі скам’янілий плід.