Мольфарка та екстрасенс, переможниця "Битви екстрасенсів" Олена Стеценко розповіла, коли закінчиться війна в Україні, та деякі шокуючі дані.

На думку мольфарки, війна Росії проти України закінчиться не скоро, а лише через два роки. Вона розповіла, як бачить завершення війни. Про це Стеценко повідомила для YouTube-каналу "Містична історія".

Мольфарка Олена Стеценко. Фото: скриншот Youtube
Мольфарка Олена Стеценко. Фото: скриншот Youtube

За прогнозами мольфарки, українці повернуться у спокійне та мирне життя, без ризику, що прилетить снаряд чи доведеться кудись їхати, лише 2026 року.

Для мене це (завершення українсько-російської війни) означає припинення військових дій на території України, виведення України на рубежі 1991 року, це повернення Криму, повернення наших полонених, засудження керівництва Росії, зокрема путіна та всіх його прихильників та надання їм справедливого вироку, а також відшкодування коштів та майна, втраченого Україною, повернення наших незаконно вивезених до Росії дітей — сказала екстрасенс.

Популярні новини зараз
Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Поповнення картки через термінали ПриватБанку: чому гроші можуть не зарахуватись Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути
Показати ще

Вона заспокоїла українців, наголосивши, що 2026 рік, це повне закінчення не просто військових дій, а взагалі всього, що стосується війни.

У 2026 році цей процес буде завершено, будуть розставлені всі точки над і, також будуть досягнуті мирні домовленості та звільнені наші території.

Нагадаємо, що чекають страшні випробування : екстрасенс попередила про загрозу.

Раніше ми повідомляли, що "Нехай палає...": відомий таролог передбачила жорсткі удари по Кремлю.