Відомий український співак Melovin відвідав концерт артиста Артема Пивоварова, який відбувся нещодавно. Учасник Нацвідбору на "Євробачення-2024" показав кадри з-за лаштунків, де його можна побачити в обіймах Артема.

Відповідні кадри Melovin оприлюднив на своїй офіційній сторінці в соцмережі Instagram.

Український співак показав, як він за лаштунками обіймав Артема Пивоварова, який щойно виступав на сцені. Melovin показав, що він йому подарував, і написав гарні слова на адресу Пивоварова. Зокрема, він подякував йому за шоу і внесок, який він зробив у культуру.

"@pivovarovmusic - фанатичний до своєї справи та потужний! Дякую за шоу, дякую за внесок у культуру, який ти робиш. Генетичний музикант", - написав в описі під своїм відео з Пивоваровим молодий український виконавець Melovin.

Популярні новини зараз
Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Українців попередили про "важкі" платіжки за світло Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить
Показати ще

Побачивши ці кадри, підписники молодого артиста не змогли пройти повз і почали висловлювати свою думку щодо них. Зокрема, люди почали писати в коментарях, що вони думають про артистів.

  • Круто, коли артисти надихаються і підтримують один одного. Отаким має бути шоу-бізнес, та й взагалі все, кожна сфера діяльності. Це неймовірно

  • Це дует, який я мрію почути та побачити

  • Це був би розрив, а не дует!! Дуже хочемо вас почути разом!!!

  • Це такий кайф, коли артисти підтримують один одного. Дивитися на це - одне задоволення

Коментарі зі сторінки Melovin. Фото: скриншот з Instagram
Коментарі зі сторінки Melovin. Фото: скриншот з Instagram

Коментарі зі сторінки Melovin. Фото: скриншот з Instagram
Коментарі зі сторінки Melovin. Фото: скриншот з Instagram

Нагадаємо, що український співак Melovin звернувся до тих, хто злив його дані в Інтернет.

Як повідомляли раніше, відомий артист Melovin повідомив про невиліковне захворювання.

Як писав "Знай" раніше, український виконавець Melovin розповів про алкогольну залежність.