Завдяки вдалому поєднанню хобі та підприємницької кмітливості, американка здобула фінансову незалежність, займаючись справою, яка їй подобається.

Про це повідомляє TheSun.

Діна Данн з США знайшла спосіб перетворити безкоштовні кактуси у прибутковий бізнес. Завдяки кмітливості та підприємницькому духу, вона змогла продати пару кактусів, отриманих безкоштовно, і купити свій перший фургон для кемпінгу. Не зупинившись на досягнутому, Діна вдосконалила фургон, що дозволило їй продати його з вигодою. Цей досвід став відправною точкою для її успішного бізнесу, який приносить їй 5000 доларів щомісяця.

Діна Данн та кактуси. Фото: Instagram
Діна Данн та кактуси. Фото: Instagram

Діна Данн здивувала навіть себе, коли їй вдалося перетворити безкоштовні кактуси, знайдені на Facebook Marketplace, на процвітаючий бізнес. Не очікуючи подібного розвитку подій, вона з легкістю продала кактуси, й це стало початком її шляху до фінансового успіху.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам підвищили ще одну надбавку: хто отримає на 300 гривень більше Для власників квартир приготували новий тарифний "сюрприз": яка послуга дорожчає Викорініть з себе "радянщину": 5 звичок, які час залишити в минулому У червні на плечі українців ляже ще один платіж: кому і за що доведеться доплачувати
Показати ще

"Ось як ми перетворили безкоштовні кактуси на абсолютно новий кемпер, який приносить нам близько 5000 доларів (3975 фунтів стерлінгів) на місяць," - поділилася Діна своїм досвідом у своєму акаунті Instagram @deannatdunn. Її історія слугує натхненням для всіх, хто шукає неординарні шляхи досягнення успіху, адже вона чітко демонструє, як вдалий випадок може стати трампліном до нових можливостей.

@deannatdunn

You can grab a free copy of our “Rental Roadmap” on my page that shows you how we started and passively run our van rentals by only working a few MINUTES a week! 🙌 . We could have never imagined back in 2019, that we would have a fully paid-off van that we turned into a passive business! 🤯 . Taking a few small steps today can change I everything ❤️ . #vanlifers #rvrental #rvtravel #passiveincometips #shorttermrentals #airbnbtips rv rentals campervan rental business peer to peer rentals vanlife

♬ original sound - Deanna Dunn | Van Life | DIY

Діна та її партнер не побоялися складнощів і вирішили перетворити старий будинок на колесах на затишний крихітний будинок. Їхні зусилля не були марними, адже на вдосконалення фургона вони витратили лише 1000 доларів, а потім, зробивши на ньому кілька поїздок, змогли продати його за значну суму - 12 000 доларів. Ця історія слугує чудовим прикладом того, як завдяки винахідливості та праці можна не лише отримати затишне житло, але й вигідно його продати.

Діна Данн з чоловіком біля першого будинку на колесах. Фото: Instagram
Діна Данн з чоловіком біля першого будинку на колесах. Фото: Instagram

У 2020 році пара зробила черговий крок у розвитку свого фургон-бізнесу, придбавши вже третій фургон, але значно дорожчий - за $20 000. Це свідчить про їхнє прагнення до зростання та віру в потенціал даного напрямку.

Щоб максимізувати вигоду з інвестиції, коли пара не користується фургоном особисто, вони здають його в оренду за $4000-$7000 на місяць. Це робить їхню покупку не лише приємним способом відпочинку, але й вигідним джерелом доходу.

Нагадаємо, що дві подружки підкорили 804 км на іграшкових машинках.

Як повідомляли раніше, McDonald's збирається влаштовувати весілля.

Як писав "Знай" раніше, 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект.