Наречена колишнього віце-прем'єра України Павла Розенка Олена-Крістіна Лебідь уже багато років є всіма улюбленою телеведучою програмою "Аферисти в сітях" на Новому каналі, а також продовжує активувати в Instagram.

Олена-Крістіна Лебідь регулярно радує шанувальників своїми жартами та розважальними відеороликами.

Олена-Крістіна Лебідь та Павло Розенко, скріншот: YouTube
Олена-Крістіна Лебідь та Павло Розенко, скріншот: YouTube

Якось вона наочно показала, як боротися із зайвою вагою. У момент, коли артистка з апетитом поїдала зефір у багажнику авто, наречений Розенко у жартівливій формі бив її скакалкою.

Спочатку можна було подумати, що чоловік пропонує коханій потренуватися разом зі скакалкою, але він вибрав інший метод, швидший, як зазначила сама Лебідь.

Популярні новини зараз
Комунальники вирішили не церемонитися: який тариф злетить одразу на 90% Головне за 16 червня: супермаркети не приймають купюри, друге подорожчання електроенергії та блокування карток українців Звички доведеться міняти: Нацбанк оголосив про великі зміни "Київстар" оголосив про нові зміни: вже з сьогоднішнього дня
Показати ще

"Швидкий метод схуднення - це скакалка, але! Якщо бити нею людину, яка жере", - написала вона.

Скріншот з Instagram, Олена-Крістіна Лебідь
Скріншот з Instagram, Олена-Крістіна Лебідь

Шанувальників анітрохи не збентежило, що Розенко так "відхльостав" зірку, а також оцінили гумор. Багато хто підкреслив, що цей метод для лінивих, і її собаці Сарі, яка спостерігала за цією картиною, теж не завадило б схуднути.

Коментарі - instagram.com/elena_kristina_lebed/
Коментарі - instagram.com/elena_kristina_lebed/

Нагадаємо, що Олена-Крістіна Лебідь "злила" вміння нареченого Розенка - ось що робить руками: "Як нас, коханий".

Раніше ми повідомляли, що вітаємо, ви "потрапили" на 500 гривень: Олена-Крістіна Лебідь попередила про підступні шахраї.

Також стало відомо, що Олена-Крістіна Лебідь розповіла про великі зарплати за сумнівну роботу: "Мотайте на вус та красиві чубчики".