Жителі елітного британського села зіткнулися з незвичайною проблемою – терором з боку зграї одомашнених птахів, які оселилися на узліссі неподалік.

Ці пернаті створіння, як стверджують селяни, дуже галасливі, не дають їм спокійно спати вночі та перекопують їхні садиби. Місцеві жителі повідомляють, що останнім часом кількість цих птахів значно зросла і вони підозрюють, що безвідповідальні власники продовжують підкидати туди нових курей. Про це повідомляє Daily Star.

Дикі кури, скріншот: Youtube
Дикі кури, скріншот: Youtube

Крім того, люди, які приїжджають поспостерігати за птахами, часто залишають їм корм, що, своєю чергою, приваблює щурів.

Ситуація загострилася настільки, що між жителями та туристами зросла напруженість, а деякі селяни навіть знущаються з тих, хто годує птахів. Щоб вирішити це питання, місцеві жителі звернулися до парафіяльної ради, яка погрожує відібрати всіх птахів, що гніздяться біля провулка Спільного.

Популярні новини зараз
"Розраховуйте на себе": ДТЕК хоче, щоб українці самі готувалися до зими Асфальт буде плавитись під ногами: в Україну знову повернеться спекотна погода Українцям остаточно випатрають гаманці: в уряді вигадали нові податки Українцям платитимуть щомісячну допомогу на медичні послуги: як подати заявку, не виходячи з дому
Показати ще

Радник парафії Род Маккензі пояснив, що ці птахи стали справжньою проблемою для села.

Дикі кури, скріншот: Youtube
Дикі кури, скріншот: Youtube

[quote author=""]"Вони - біль у дупі. Якщо вони заходять у ваш сад, вони всі викопують. Це не просто їжа для курей, це приносить щурів. Що хтось залишив минулого тижня? Кілограм рожевих креветок. тут досить багато, і вони розмножуються як чорти", - заявив він.

Проте є й ті, хто вважає присутність птахів частиною сільського шарму Снеттішема.

Нагадаємо, блогер мріяв стати собакою і "вбухав" купу грошей: тепер з'явилося інше бажання

Як повідомляв "Знай.uа", дівчина фотографувала пенсіонерку на її ліжку, але й не здогадувалася, що ховається під нею.

Знай.uа писав, єноти поневолюють столицю Японії: звідки вони з'явилися і чому винне аніме