Шанувальники "Гострих картузів" можуть радіти: стримінговий гігант Netflix офіційно підтвердив розробку повнометражного фільму, у якому Кілліан Мерфі знову зіграє всім знайомого Томаса Шелбі.

Ця новина швидко облетіла всі соціальні мережі, коли Netflix поділився зображенням сценарію фільму та повідомленням: "Томмі Шелбі повертається. Фільм 'Гострі картузи' з Кілліаном Мерфі в головній ролі вийде на Netflix".

Невдовзі розпочнуться зйомки повнометражного фільму. Фото: Кадр з серіалу Гострі картузи/Netflix

Фільм розповість про події під час Другої світової війни, відкриваючи нові розділи в історії банди Шелбі. Режисером виступить Том Харпер, а сценаристом – Стівен Найт, який створив оригінальний серіал. Найт в інтерв'ю Deadline зазначив: "Я щиро радий, що цей фільм ось-ось відбудеться. Це буде вибухонебезпечний розділ в історії про гострі картузи. Немає заборонених прийомів. Peaky Blinders на війні".

Кілліан Мерфі, який став обличчям серіалу, висловив своє задоволення від повернення до ролі Томмі Шелбі: "Здається, Томмі Шелбі ще не закінчив зі мною… Дуже приємно знову співпрацювати зі Стівеном Найтом і Томом Харпером у фільмі 'Гострі картузи'. Це для шанувальників".

Популярні новини зараз
Українцям дозволили не платити за деякі комунальні послуги: за якої умови Без світла по 20 годин: мешканцям багатоповерхівок радять підготуватися до суворої зими Війна в Україні триватиме до 2029: відомий астролог шокував передбаченням Випробування темрявою та холодом: експерт закликав готуватися
Показати ще

Поки що дата виходу фільму не оголошена, але відомо, що виробництво розпочнеться не в цьому році. Подробиці сюжету та інші учасники акторського складу поки залишаються таємницею. Однак уже відомо, що фільм стане захопливим продовженням історії, яка завоювала серця мільйонів глядачів.

Крім повнометражного фільму, Netflix розробляє два окремі спінофи, що базуватимуться на персонажах із "Гострих картузів". Один з них розповідатиме про операції банди Шелбі в Бостоні, а інший – про життя юної Поллі Грей, яку в оригінальному серіалі блискуче зіграла Гелен Маккрорі.

Нагадаємо, Ганна Кошмал із "Сватів" розповіла, як її атакували на дорозі: "Кричали, намагалися вибити скло"

Раніше ми розповідали, що Надя Дорофєєва у шлюбі з Кацуріним зізналася у хворобі: "Невеликий шрам залишився"

Також, "Я відьма...": Лілія Ребрик зізналася, що думає про свою фігуру після третіх пологів