У гротах Юньган в місті Датун, які є популярним туристичним напрямком, встановили таймери на дверях жіночих туалетів. Вони мають сигналізувати про те, як довго людина перебуває всередині.

Відео, яке показує ці нововведення, швидко розлетілося мережею, викликавши хвилю обурення серед користувачів.

На відео можна побачити, як дисплей над кожною дверима змінює колір з зеленого на червоний, коли кабінка зайнята, і таймер починає відлік. Це, на перший погляд, сучасне рішення для уникнення черг і стукання в двері, викликало неоднозначні реакції серед відвідувачів.

У туристичному центрі Китаю встановили таймери на туалетах. Фото з відкритих джерел

«Я думала, що це виглядає дуже сучасно, але почувалася трохи збентеженою, наче за мною спостерігали», — поділилася своїм враженням туристка в інтерв'ю китайському виданню Sing Tao.

Популярні новини зараз
Покарають навіть тих, хто має бронь або відстрочку: через яку помилку можна стати ухилянтом і отримати штраф Пенсію заберуть усю до копійки: кого з українців безжально залишать з порожнім гаманцем "Спочатку їй потрібно...": відома тарологиня відповіла, чи врятує Україну жінка До 500 грн зарахується на картку: ПриватБанк порадував клієнтів
Показати ще

Соціальні мережі вибухнули коментарями про цей незвичайний крок. Багато хто висловив своє незадоволення, вважаючи це марнотратством коштів та порушенням приватності.

«Це справді нечувано… хтось би сидів у громадському туалеті туристичного місця, щоб просто пограти на своєму телефоні? Як був затверджений бюджет цього проекту? Це справді марнотратство», — зазначив один з користувачів на платформі 8world.

Інший додав: «Що поганого в тому, що хтось займає трохи більше часу, якщо йому погано? Чи його слід публічно покарати?»

Водночас, знайшлися й ті, хто підтримав цю ідею, вважаючи, що вона допоможе уникнути довгих черг і незручностей. «Я не знаю, що деякі люди роблять в туалеті», - сказав один користувач, - Вони не видають жодного звуку і не виходять».

Представники гротів Юньган поспішили запевнити громадськість, що метою нововведення не є контроль за часом перебування в туалетах.

Нагадаємо, У США жираф витягнув дворічну дитину з машини, коли та спробувала його погодувати

Раніше ми розповідали, що Кладовища перетворять на електростанції: мертві "допоможуть" з освітленням

Також, На борту було багато пилу та іржі: чоловік майже 10 років жив у морі та не міг зійти на берег