Олівер Рассел, 24-річний студент із Фінляндії, придбав приватний острів за ціною, яка була нижчою, ніж деякі автомобілі. Рассел і його кохана Гелена Томашевська планують перетворити цей острів на затишне місце для відпочинку з сучасними зручностями.

Олівер, який має американські та фінські корені, завжди мріяв про власний куточок природи у Фінляндії. Його мрія здійснилася, коли він знайшов острів, вкритий снігом, серед більш ніж 178 000 інших островів цієї країни. Вони з Геленою, подолавши замерзле озеро, дісталися до острова і закохалися в його тиху і спокійну атмосферу.

Студент купив приватний острів. Фото: Business Insider

Острів, площею 2,5 акра, був виставлений на продаж за $36 000, але Оліверу вдалося купити його за $30 500. Це була велика удача, адже він зміг придбати його завдяки коштам від продажу своєї квартири в Колорадо. Друзі та родичі вважали ідею будівництва на острові божевільною, але для Олівера це була можливість здійснити щось унікальне.

Рассел і Томашевська, попри відсутність досвіду у будівництві, вирішили створити на острові колибу та сауну. Вони дивилися відеоуроки на YouTube і впевнені, що зможуть втілити свої плани в життя. Цього літа вони встановили великий намет, у якому живуть під час відвідувань острова. Наступного літа вони планують зрубати дерева для будівництва сауни.

Популярні новини зараз
"Мобілізувати не можна відпустити": ТЦК отримали терміновий наказ від Міноборони Курців схватить удар не тільки по легенях: 1 жовтня сигарети злетять в ціні Пенсію піднімуть на 1500 грн: кому пощастить Виправдання не спрацюють: ТЦК жорстко покарають чоловіків за відмову
Показати ще

Сауну планують будувати недалеко від берега, щоб зручно було занурюватися у холодну воду. У Фінляндії змінюються закони щодо будівництва, що полегшить процес зведення невеликих будівель без необхідності отримання дозволів. Олівер планує додати сучасні зручності, такі як водопровід та сонячні батареї.

Нагадаємо, "Обіцяли делікатеси, а нагодували локшиною": гості на весіллі голодували весь вечір через невдалий жарт молодят

Раніше ми розповідали, що Японець 21 рік відмовляв собі у всьому заради мрії: що йому вдалося

Також, Одна популярна страва вбиває 20 тисяч людей на рік, але її продовжують готувати