Мальовничий острів Піткерн, загублений серед простору Тихого океану, зберігає у собі не тільки красу, але й темні таємниці, що сягають корінням у далеке минуле. Сьогодні його мешканці, яких залишилось лише 38 осіб, відчайдушно шукають нових сусідів, готових оселитися в цьому ізольованому куточку світу.

Коли британські заколотники з корабля "Баунті" вперше ступили на цей острів, вони шукали безпечний притулок. Їхньою метою було сховатися від покарання, і вони знайшли ідеальне місце, де могли жити без страху бути знайденими. Однак ізоляція та внутрішні конфлікти привели до трагедій, які назавжди залишили слід на історії острова.

З роками життя на Піткерні стабілізувалося, і в 1937 році тут проживало близько 233 людей. Проте з часом населення почало зменшуватися, і сьогодні острів, який колись був притулком для заколотників, перетворився на майже безлюдне місце, де мешкає всього кілька десятків людей.

Остров Піткерн. Фото:YouTube

Популярні новини зараз
Магнітні бурі вдарять з новою силою: які дні найнебезпечніші Видачу повісток обіцяють автоматизувати, щоб отримав кожен Українців обвішують навіть під під'їздом: три "базарні" методи обману З 1 жовтня платіжки за світло зміняться
Показати ще

Однак, мешканці Піткерна не збираються здаватися. Вони відчайдушно намагаються залучити нових людей, щоб зберегти життя на острові. Пропонуються безкоштовні візи та оплата переїзду для тих, хто готовий оселитися на цьому віддаленому куточку світу. Але є проблема: через віддалене розташування і брак робочих місць не так легко знайти бажаючих.

Як розповідає Жакі Крістіан, уродженка Піткерна, острів переживає важкі часи. Колись жителі Піткерна продавали марки, щоб зібрати кошти на життя, але з часом цей дохід зник. Сьогодні острів виживає за рахунок державної допомоги, але мешканці мріють повернути острову самодостатність і життя.

Нагадаємо, Вагітна жінка грабувала банки: полювала на касирів з ножем

Раніше ми розповідали, Ніби з іншої планети: котик-мутант із двома парами вух став зіркою мережі завдяки генетичній аномалії

Також, Лікарі намагалися врятувати дівчину 45 хвилин після сюрпризу від хлопця-турка: летіла зі скелі 30 метрів