Український астролог Володимир Бадіян зробив свій прогноз щодо війни між Україною та Росією. За його словами, "гаряча фаза" конфлікту може завершитися вже у 2025 чи 2026 році, але сам конфлікт може затягнутися аж до 2029 року.

У своєму коментарі для ютуб-каналу "Астрофеномен" Бадіян зазначив, що вже на початку 2025 року є шанси на зменшення активних бойових дій. За його прогнозами, саме в цей період можуть відбутися переговори між сторонами, що приведуть до певних домовленостей, хоча повний кінець війни ще не настане.

ЗСУ, скріншот: YouTube
ЗСУ, скріншот: YouTube

Астролог також передбачає, що Україна може піти в наступ вже восени 2024 року. За його словами, цей наступ може значно демотивувати російські війська та змусити їх почати відступати. Це може стати першим кроком до серйозних мирних переговорів.

Прогнози астролога вселяють надію на те, що активні бойові дії можуть поступово зменшитися, навіть якщо повне завершення конфлікту ще не близько. Водночас, за словами Бадіяна, російські війська ще можуть протриматися рік або півтора, але цей період буде для них дуже важким.

Популярні новини зараз
ТЦК забирають документи: як діяти 1,32 грн за кВт замість 4,32: українцям знизять вартість електроенергії вже восени, кому пощастить Знайдуть всіх: як вручатимуть повістки українцям без прописки Соцвиплати призначатимуть по-новому: українців попередили про важливу зміну
Показати ще

Таким чином, переломні моменти можуть настати вже в найближчі роки, а мирні переговори можуть стати ключем до подальшого вирішення ситуації.

Нагадаємо, "Настав час молитися": відома ясновидиця зробила передбачення, які почали справджуватися

Раніше ми розповідали, про “Звільнення територій і перемовини”: екстрасенс попередила про доленосні зміни у найближчі місяці

Також, "Вже готується бум...": відома астрологиня відповіла, після чого РФ захоче мирних угод