Відомий український репер, продюсер та шоумен Олексій Потапенко, який більше відомий під сценічним ім'ям Потап, поділився новим фото та стурбував шанувальників. Кадр він опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Потап активно веде свою сторінку в соцмережі та регулярно радує шанувальників новими публікаціями. Артист показує кадри з благодійних виступів, особистими фото, але вже давно не викладав спільні знімки зі своєю дружиною Настею Каменських.

Потап. Фото: скрін youtube
Потап. Фото: скрін youtube

Так, цього разу Олексій Потапенко опублікував нове особисте фото, на якому позує на тлі стіни із досить сумним виразом обличчя. У підписі до фото він згадав нову пісню дружини та саму Настю Каменських.

"Мама-Зима. kamenskux мала вона, на нас свої плани…", - написав Потап.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Шанувальники раптово запідозрили недобре, хоч і особливих причин на те немає.

"Дорогий мій друг красаучик", "Дуже сподіваюся що про розлучення з Настею просто чутки", "Ви розійшлися?", - написали у коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Настя Каменських не припиняє звертатися до вищих сил за допомогою у цій війні: "Скоро закінчиться".

Також наш портал інформував, що Світлана Тарабарова вшанувала пам'ять тих, про кого треба пам'ятати завжди, тим більше під час війни з росією: "Істина про геноцид".

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, зірка "Сватів" Ганна Кошмал проговорилася про друзів з Росії, які періодично нагадують про себе: "Цікаві як ми".