Українська співачка та актриса Оля Полякова, яку також усі знають як суперблондинку та королеву ночі, обожнює радувати свою велику армію шанувальників свіжими публікаціями у Instagram.

Оля Полякова зустрілася з українським героєм Михаїлом Діановим із позивним "Мішаня", якого минулого року звільнили з полону окупантів.

Михайло Діанов, фото: Знай.ua
Михайло Діанов, фото: Знай.ua

Його фото з знеможеним виглядом вразили весь світ і завдяки їм багато хто зміг усвідомити, наскільки жорстоко чинить росія. Він воював у Маріуполі та пережив справжній жах.

Чоловік не просто так прийшов на зустріч до Полякової, він вирішив долучитися до благодійної ініціативи "Разом нас мільйони". Протезування для Незламних", амбасадором якого є співачка.

Популярні новини зараз
Українці ризикують залишитися без роботи та соціальних виплат За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи
Показати ще

Він пожертвував 1,7 млн ​​бійцям, які залишилися без кінцівок через війну і які чекають на встановлення протезів. На подяку Полякова навіть поцілувала його в щічку.

"Я неймовірно вдячна Михайлу Діанову, легендарному захиснику Маріуполя за те, що він зробив і продовжує робити для України", - написала Оля.

Нагадаємо, що "Блогери не заробляють": Оля Полякова звинуватила зірок інтернету в максимальній брехні до українців.

Раніше ми повідомляли, що Оля Полякова та Маша Єфросиніна пригадали, як Остапчук нахабно брехав усім українцям : "Жив з іншою жінкою".

Так само стало відомо, що Оля Полякова із соромом в очах зізналася, як бреше молодшій дочці: "Я їй п***у, по-іншому не можу".