Відома українська акторка, телеведуча та блогерка, зірка серіалу "Кріпосна", а також ведуча шоу "Я люблю Україну" Ксенія Мішина разом із шоуменом та інтерв'юером Славою Дьоміним провели час на прогулянці із синами.

Схоже, що Ксенія та Слава просто гуляли, як справжні друзі. Однак у соціальних мережах уже почали підозрювати зірок у таємних романтичних стосунках.

Акторка Ксенія Мішина та ведучий Слава Дьомін показали свої пригоди під час прогулянки увечері. Вони разом із синами вирушили на пошуки печери. Про це стало відомо зі Stories Ксенії Мішиної у мережі Instagram.

Фото з Instagram Ксенії Мішиної
Фото з Instagram Ксенії Мішиної

Раніше Ксенія та Слава їздили до Вітачівської каплиці, але не змогли там знайти ту печеру, яку хотіли. Тепер їм це вдалося. Прогулянку вони влаштували вже ввечері, тож запаслися ліхтариками.

Популярні новини зараз
Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити
Показати ще

Зірки багато жартували, сміялися та розважали дітей. Слава взяв із собою сина Влада, а Ксенія – Платона. Схоже, що хлопці потоваришували.

"Показую наш незакритий зі Славою гештальт перед дітьми", – розповіла Ксенія Мішина.

Цікаво, що згодом акторка поділилася, що її день завершився величезним букетом із троянд. Але невідомо, хто зробив зірці такий презент.

Фото з Instagram Ксенії Мішиної
Фото з Instagram Ксенії Мішиної

Нагадаємо, Ксенія Мішина розповіла, як колишній чоловік намагався до неї повернутися через 10 років: "Послала його на**й".

Раніше повідомлялося, холостяк Добринін після розлучення з Квітковою задивився на Тіну Кароль та Юлю Саніну: "Мілфи подобаються".

Також, "Може бути просто с*кс": Ксенія Мішина пояснила, чому досі нікого собі не знайшла.