Пройшло 2 місяці із дати смерті легенди української естради - Ніни Матвієнко. Її донька Тоня, лише зараз наважилася розповісти про те, як у її матері виявили страшну онкологію.

Про це вона розповіла в інтерв'ю для "Viva".

Тоня вперше після смерті своєї матері наважилася поспілкуватися із журналістами та розповісти про усі деталі.

Ніна і Тоня Матвієнко. Фото Instagram
Ніна і Тоня Матвієнко. Фото Instagram

Артистка зізналась про те, що про смертельну хворобу Ніни Митрофанівни дізнались лише за декілька місяців до її смерті, хоча рак прогресував в її тілі 4 роки. Тоня зазначає про те, що мама була досить активною, а ніхто б не міг подумати, що вона має якісь серйозні проблеми із здоров'ям.

Популярні новини зараз
Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Родина дізналась про страшний діагноз на початку серпня, коли у Ніни Митрофанівни почав дуже сильно боліти шлунок і їй викликали швидку.

Тоня Матвієнко на похороні мами
Тоня Матвієнко на похороні мами

"8 серпня в якийсь момент вона стала погано почуватися – дуже живіт болів – і швидка відвезла її до лікарні. Для всіх було шоком. Як це – людина, яка все життя була енергійною, спортивною, не пила, не палила, до кінця життя бігала по сходинках – і таке могло статися. Лікар сказав, що у Ніни Митрофанівни вже майже чотири роки була хвороба. Для неї це був також шок. Вона боялася померти від цієї хвороби", - розповіла Тоня.

Тоня Матвієнко. Фото: скрін youtube
Тоня Матвієнко. Фото: скрін youtube

Артистка звернулась до українців із проханням слідкувати за своїм здоров'ям, особливо тим, кому виповнилося більше 40 років, адже на ранніх стадіях цю смертельну хворобу можна успішно вилікувати та жити ще багато років.

Нагадаємо, Ніну Матвієнко хочуть увічнити в Києві замість росіянина, але столична влада може "заплющити очі"

Як повідомляв "Знай.uа", "вона дуже просила, щоб...": Тоня Матвієнко зізналася, чого хотіла мама перед смертю

Знай.ua писав, Данилець і Моісеєнко з "Кроликів", які підтримують путіна, у Києві прийшли на прощання з Ніною Матвієнко