Відома співачка та модель Даша Астаф'єва висловила стурбованість через останні тенденції - все більше жінок в її оточенні мають проблеми зі здоров'ям.

На своїй сторінці в соціальній мережі Instagram вона зазначила, що причини можуть бути різними - стреси, брак можливостей для своєчасного обстеження або просто збіг обставин, проте факт залишається фактом...

Даша Астаф'єва. Фото Instagram
Даша Астаф'єва. Фото Instagram

"Дівчата хворіють, і від цього дуже боляче", - заявляє вона.

Артистка також зізналася, що й сама зараз відбувається лікування. За її словами, останні півроку були одними з найважчих через проблеми зі здоров'ям.

Популярні новини зараз
Добровільний візит до ТЦК не врятує від штрафу: за що покарають деяких чоловіків ТЦК збирає досьє на кожного: які дані вашої біографії знатимуть обов’язково Водоканали почали відключати неплатників: який борг вважається "критичним" Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця
Показати ще

Даша вважає боротьбу із хворобами справжнім випробуванням як для тіла, так і для психіки. А за нинішніх умов ця проблема ускладнюється постійною загрозою з боку окупантів.

Насамкінець зірка закликала всіх жінок піклуватися про здоров'я та регулярно проходити обстеження.

Даша Астаф'єва. Фото Instagram
Даша Астаф'єва. Фото Instagram

"Сходіть до гінеколога, навіть якщо зараз нічого не турбує. Здайте аналіз крові та перевірте гормони. Візьміть це за звичку”, - просить вона.

А тим, хто вже бореться з недугами, артистка побажала невичерпної сили та мужності.

Нагадаємо, Катю Нікітіну з "Жіночого кварталу" перекосило, українці завмерли: "Коли в Кривбас?"

Як повідомляв "Знай.uа", "терміново потрібна допомога": Ользі Сумській в Європі різко знадобилося в лікарню

Знай.uа писав, Оля Полякова випадково показала таємні нюанси роботи з нею, рот зайнятий у всіх: я богиня"