У Каліфорнійському університеті вчені спільно з фахівцями університету Нью-Мексико провели дослідження, під час якого вдалося розвінчати поширений міф про те, що жінок приваблює великий розмір чоловічої гідності.

У дослідженні вчених взяли участь 75 жінок, яким було запропоновано обрати найбільш привабливий фалос із 33 запропонованих 3D-моделей чоловічого статевого члена.

Про це пише британське видання Daily Mail.

Чоловік і жінка, vritmevremen
Чоловік і жінка, vritmevremen

Учасниць експерименту, результати якого були опубліковані у науковому журналі PLOS One, також опитали на тему їхньої сексуальної активності, якості оргазму, а також хворобливих відчуттів під час статевого акту.

Популярні новини зараз
Не виживаєте, а комфортно існуєте: у Мінсоці підрахували, що 7000 грн – норма для українця Дадуть лише тиждень: кому необхідно повторно оновити облікові дані Продаж квартири зажене у мінус: нові податки на нерухомість з’їдять весь прибуток Доведеться заплатити штраф "за заначку": коли доведеться віддати 20% суми
Показати ще

В результаті з'ясувалося, що для сексуальних відносин жінки хочуть розмір пеніса довжиною не більше 16,3 см і не більше 12,7 см в обхваті, в той час як для тривалих і серйозних відносин хочуть пеніс, довжиною 16 см і 12,2 см обхват.

Графік вчених Каліфорнійського університету
Графік вчених Каліфорнійського університету

"Це перше дослідження з використанням 3D-моделей чоловічого статевого члена, завдяки чому жінкам простіше визначити найбільш привабливий для них розмір пеніса. Результати експерименту говорять про те, що жінки воліють розмір трохи більший за середній. Також нам вдалося з'ясувати, що представниць слабкої статі більше цікавить обхват, а не довжина", - каже автор дослідження, доктор Ніколь Праус.

Приваблива жінка. Фото Freepik
Приваблива жінка. Фото Freepik

Крім того, вчені пояснили, чому жінки надають перевагу різним розмірам чоловічої гідності в різних стосунках.

"Безумовно, всі індивідуально і жінки воліють різні розміри в залежності від типу відносин та інших факторів. Враховуючи той факт, що жінки відчувають більше задоволення від сексу під час довгострокових відносин, вони воліють розмір більше середнього, якщо мова заходить про короткочасні сексуальні стосунки. Це говорить про те, що під час короткочасних стосунків завдяки фізичним відчуттям жінки компенсують відсутність психологічного зв'язку із партнером”, - стверджує Праус.

Нагадаємо, Гетьманцев вимагає податок з Pornhub, поки моделей судять за оголені груди.

Раніше повідомлялося, одна – клієнтам, інша – для хлопця: ескортницю з двома вагінами засуджує родина її коханого.

Також, з копа в гарячу модель для дорослих: через 14 років роботи в поліції 37-річна жінка знайшла своє "покликання".