Прокурори Рівненської обласної прокуратури вдалося довести в суді провину народної артистки України Ружини Рубльової, яку було звинувачено за статтею Кримінального кодексу за співпрацю з ворогом.

Жінку засудили на 10 років тюрми і заборонили працювати у культурі наступні 12 років. Також їй конфісковано майно.

Співачка Ружена Рубльова, фото з youtube
Співачка Ружена Рубльова, фото з youtube

Прокурори встановили, що жителька Херсону, яка працювала у місцевому театрі протягом більше 20 років та мала звання "Народної артистки України", після окупації міста почала співпрацювати з ворогом.

Спочатку її призначили директоркою двох музичних шкіл, а пізніше вона очолила також і так званий "Херсонський обласний російський академічний музично-драматичний театр" у Генічеську.

Популярні новини зараз
Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було Українцям збільшать доплати та пільги: коли можна буде отримати Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову
Показати ще

Артистка активно займалася пропагандистською діяльністю та брала участь у "культурних" заходах, які організовував ворог. Наприклад, вона виступала у супроводі "хору військ національної гвардії Російської Федерації" під час концерту, присвяченого "входженню до складу РФ нових територій" Донецької, Луганської, Запорізької та Херсонської областей.

Співачка Ружена Рубльова, фото з youtube
Співачка Ружена Рубльова, фото з youtube

Оскільки засуджена наразі перебуває на непідконтрольній Україні території, строк відбуття основного покарання буде рахуватись з моменту її затримання.

Досудове розслідування за спеціальною процедурою здійснювало Управління СБУ в Рівненській області.

Раніше повідомлялося на порталі Знай.ua Селена Гомес показала "інтимний" момент із хлопцем у ліжку, але шанувальники переживають

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, Надя Дорофєєва показала, як доводить Кацуріна до страху та кайфу: "Сиджу, нікого не чіпаю"