Хоча ім'я Аарона Тейлора-Джонсона вже давно лунає у розмовах про те, хто може очолити франшизу "Бодіани", Генрі Кавіл, схоже, не втрачає надії на те, що саме його оберуть на роль нового агента 007.

Кавіл заслужено вважається одним із найперспективніших кандидатів на роль Джеймса Бонда, адже двадцять років тому він уже був близьким до того, щоб отримати цю культову кінематографічну роль у фільмі "Казино Рояль".

Генрі Кавілл, GameMAG
Генрі Кавілл, GameMAG

Наразі актор грає одного з тих, чиї риси та особливості, за припущеннями, стали натхненням для створення образу Бонда Яном Флемінгом. У фільмі "Міністерство неджентльменських справ" Кавіл втілює образ Гаса Марч-Філліпса, який, на думку самого актора, зробив один із найсильніших впливів на легендарного агента британської розвідки.

"Я впевнений, що Ян Флемінг писав Джеймса Бонда, маючи на увазі безліч історій та персонажів, але, наскільки я розумію, Гас Марч-Філліпс став одним із найсильніших джерел натхнення для нього", - поділився Кавілл у інтерв'ю Річу Ейзену.

Популярні новини зараз
Заплатите за троюрідну тітку, яку ніколи не бачили: на українців хочуть повісити борги померлих родичів З'ясовуватимуть після конфіскації: адвокат розповів, як "забиратимуть" авто на користь ЗСУ Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики
Показати ще

Джеймс Бонд, фото: Itc
Джеймс Бонд, фото: Itc

Однак, незважаючи на свої сильні позиції як потенційного нового Бонда, сам актор зізнається, що не до кінця розуміє, що відбувається довкола цього питання.

"Можливо, я аж надто старий для цієї ролі, а може, і ні. Все залежить від Барбари Брокколі та Майка Вілсона, і ми побачимо, які у них плани", - додає він.

Нагадаємо, Марго Роббі збирається зняти фільм за відомою грою: "Монополія" захопить великий екран

Як повідомляв "Знай.uа", 70-річний Джон Траволта розбив серця спогадом про покійних сина і дружину: "Не минає жодного дня"

Знай.ua писав, боявся більше Волан Де Морта: Деніел Редкліфф згадав зйомки "Гаррі Поттера"