В Австралії молода дівчина впала з висоти в 4,5 кілометри і, на щастя, змогла вижити. Жінка на ім’я Емма Кері розповіла, як в неї не розкрився парашут, коли вона хотіла з ним стрибнути у Швейцарії, і згадала, як лікарі давали невтішні прогнози щодо її здоров’я.

Про це повідомляє LADbible.

Австралійка одного разу вирішила здійснити свою мрію і стрибнути з парашутом в Альпах, що мало не коштувало їй цілого життя. Тільки-но Емма зробила крок з літака у прірву, в неї не розкрився парашут, тому вона зі своїм інструктором стрімко полетіла з висоти в 4,5 кілометри.

Момент падіння Емми Кері. Фото: 9News
Момент падіння Емми Кері. Фото: 9News

На щастя, їй вдалося вижити, але нижче пояса вона була зовсім паралізованою. Більш того, медики заявили, що, ймовірно, їй не вдасться більше ніколи стати на ноги. Емма стверджує, що вона не втрачала свідомість, тому чітко пам’ятає кожен момент падіння.

Популярні новини зараз
Цей новий документ видаватимуть ТЦК тим, хто не має військового квитка: зателефонують і перевірять Пенсіонерам призначають нові виплати: хто має право на грошову допомогу "Буде не страшно...": астролог визначив, чого чекати українцям до середини 2024 року 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину
Показати ще

Емма Кері в лікарні. Фото: 9News
Емма Кері в лікарні. Фото: 9News

"Я не знепритомніла. Тому я пам'ятаю падіння, пам'ятаю приземлення, пам'ятаю момент, коли зрозуміла, що мене паралізувало – все це. Перше, що я відчула, коли вдарилася об землю, був нестерпний біль у всьому тілі. Я не знала, звідки це прийшло, я ніколи не відчувала нічого подібного", - згадує Емма Кері.

Емма Кері з Австралії. Фото: Instagram Емми Кері
Емма Кері з Австралії. Фото: Instagram Емми Кері

На місце події викликали рятувальний гвинтокрил, який відвіз дівчину та її інструктора, який також вижив, до лікарні. Там Еммі зробили операцію на спині і тазу, який був зламаний внаслідок падіння. Відтоді вона написала книгу, яку назвала "Дівчинка, яка впала з неба".

Нагадаємо, що в Австралії неадекватний чоловік з ножем напав на священнослужителя просто під час служби.

Як повідомляли раніше, американець влаштував власну смерть, щоб уникнути сплати аліментів на дитину колишньої.

Як писав "Знай" раніше, американка підстрелила двох водіїв, адже так їй велів Господь.