Почне тиждень інгресія Сонця на знак Близнюків, що спричинить збільшення інформаційних потоків, потребу в нових комунікаціях, поїздках та взаємодіях.

У цей період важливим стане вміння читати між рядками та розуміння другого смислового ряду сказаних слів. Повний місяць у Стрільці 23 травня принесе ризики розтрати великих сил на дрібниці, що нічого не значать, тому варто заздалегідь подбати про цілепокладання цього дня, спланувати справи заздалегідь, уникаючи експромтів і спонтанних реакцій.

Овен

Овен, знак Зодіаку, фото з Pihterest/momo_sturm
Овен, знак Зодіаку, фото з Pihterest/momo_sturm

Вам просто необхідно твердо стояти на землі, не витаючи у хмарах. Намагайтеся уникати неясних ситуацій. Скористайтеся за допомогою друзів, близьких родичів, колег по роботі. Настав чудовий час для підвищення вашого інтелектуального рівня. Ви з легкістю зможете налагодити контакти, розташовувати до себе потрібних та цікавих людей. У середу може статися цікава подія, яка позитивно змінить вашу подальшу долю. У суботу друзі потішать вас своєчасною допомогою. Вихідні – не найкращий час для водних подорожей.

Телець

Телець знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Телець знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Популярні новини зараз
Дадуть лише тиждень: кому необхідно повторно оновити облікові дані Комунальники зробили попередження для всіх, хто має лічильники: переплати не уникнути Українцям остаточно випатрають гаманці: в уряді вигадали нові податки Українцям платитимуть щомісячну допомогу на медичні послуги: як подати заявку, не виходячи з дому
Показати ще

У понеділок ви зможете вирішити дуже значні проблеми в неформальній обстановці. Перед вами розкриються перспективи нових можливостей. У середу не варто багато балакати навіть без поганого наміру, і тим паче – брати участь в інтригах. У середині тижня не афішуйте свої плани, дійте таємно, і удача опиниться на вашому боці. У неділю не варто зайве захоплюватися роздачею цінних вказівок та критичних зауважень, щоб не отримати у відповідь від близьких людей шквал негативних емоцій.

Близнята

Близнюки, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Близнюки, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Цього тижня не проґавте шанс, який надасть вам доля, скористайтеся ним, і вам обов'язково пощастить у справах. У вівторок ваші плани почнуть здійснюватись, якщо ви вже почали діяти. У середині тижня займіться благодійністю – надавши допомогу хоча б одній людині, ви самі відчуєте щастя та подяку. П'ятниця – невдалий день для початку подорожей та здійснення комерційних операцій. У суботу мобілізуйте свою волю і доведіть розпочаті справи до кінця. Неділя краще провести далеко від шуму і суєти.

Рак

Рак, знак зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Рак, знак зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Ваші плани цього тижня можуть суттєво змінитись, найважливішим для вас стануть стосунки з начальством та колегами. Нові знайомства можуть перерости у міцну та надійну дружбу. У понеділок, можливо, вам доведеться пожертвувати своїми планами та амбіціями на користь колеги по роботі. У четвер краще утримайтеся від активної діяльності та просто відпочиньте на природі. У п'ятницю ви зможете остаточно позбутися ілюзій та помилок. У суботу сміливо позбавляйтеся всього і всіх, хто заважає вашому розвитку.

Лев

Лев, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Лев, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Цього тижня ви порівняно легко вирішите всі питання, відкладені в довгу скриньку, настав час показати, чому вас навчило життя останнім часом. Однак будьте обережні, не піддавайтеся спокусі піддати жорстокій критиці все і всіх. Особливо небезпечно нападатиме на колег по роботі. Можливо, у вас прокинеться потяг до розіграшів, але є ризик, що вас неправильно зрозуміють, краще спрямуйте енергію в творче русло. У другій половині тижня можливий новий успішний ривок до поставленої мети. Неділя є сприятливим днем ​​для вирішення важливих питань. Ви можете значно просунутися на шляху до поставленої мети.

Діва

Діва, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Діва, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Намагайтеся виправити помилки останнього місяця, поки у вас є можливість. Ваш успіх на роботі багато в чому залежатиме від зусиль, що додаються. Постарайтеся бути особливо уважним у словах та вчинках, помилки у цій ситуації будуть неприпустимі. Понеділок буде вдалим для різноманітних починань. У вівторок постарайтеся зберігати рівновагу та ретельно контролювати свої емоції. У середу підготуйте захищати свій проект, але не поспішайте його реалізовувати. День сприятливий для наукових досліджень та відкриттів. Утримайтеся від важливих суспільних починань, тримайте свої ідеї та плани при собі. П'ятниця принесе творче піднесення, використовуйте цей час. Діти порадують вас своїми здобутками.

Терези

Терези, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Терези, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Ваші цілі та задуми цього тижня варто замаскувати від оточуючих, тоді все складеться якнайкраще. Організованість, вдумливість та обачність – ці якості стануть у пригоді для вирішення проблем. У середині тижня вам потрібно бути готовим до розумних компромісів. У середу ділові партнери можуть бути налаштовані агресивно, причиною стане ваше волелюбність та бажання робити все по-своєму. У другій половині тижня вам вдасться поєднувати роботу з відпочинком.

Скорпіон

Скорпіон, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Скорпіон, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Не намагайтеся переконати оточуючих зрозуміти вас та увійти у ваше становище. Вирішувати свої проблеми цього тижня вам доведеться самостійно, і почати тут потрібно з того, щоб постаратися не створити зайвих проблем іншим. У понеділок не варто афішувати свої плани на майбутнє. У п'ятницю постарайтеся переглянути свої бажання, може вам варто змінити плани або скоригувати напрямок своєї енергії та можливостей. У суботу вдалими будуть справи, пов'язані з дітьми.

Стрілець

Стрілець, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Стрілець, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Цього тижня начальство буде налаштоване до вас прихильно, варто скористатися цим моментом, щоб привернути увагу до своєї персони. Вам можуть запропонувати нову, дуже перспективну посаду. У середині тижня можливі дрібні відрядження. У п'ятницю постарайтеся займатись лише тим, що вам справді цікаво, цей день сприятливий для будь-якої творчості. Виявіть прихильність до близьких, за можливості займіться зміцненням свого здоров'я. Будьте стриманішими у неділю, цей день слід присвятити дрібним побутовим турботам.

Козоріг

Козоріг, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Козоріг, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Цього тижня вам представиться можливість знайомства з впливовими людьми, здатними внести приємні зміни у ваше життя. Робота може поглинути більшу частину вашого часу та уваги. У понеділок вам просто необхідно приступити до активних дій, інакше ви можете стати жертвою недовірливості. Не поспішайте пропонувати нову ідею начальству, переконайтеся, що її втілення не ущільнить ваш напружений графік. У четвер можлива певна неузгодженість у ваших поглядах і думках оточуючих вас людей. П'ятницю бажано присвятити більше часу для особистісного зростання.

Водолій

Водолій, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Водолій, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Пора підняти свою професійну планку, зробіть щось для себе та свого майбутнього. Ділові зустрічі з партнерами у першій половині тижня виявляться дуже вдалими. Понеділок чудово підходить для поїздок, відряджень та початку подорожі. У вівторок вас може порадувати цікава інформація, що відкриває нові можливості. У середу краще не попадатися на очі начальству, можливий конфлікт, якщо ви наполягатимете на своїх помилках. До четверга необхідно упорядкувати всі свої справи, а другу половину четверга краще присвятити відпочинку. У вихідні не сидіть удома, вибирайтеся в гості і ви не пошкодуєте про це.

Риби

Риби, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Риби, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Цього тижня бажано тримати у таємниці свої найближчі плани. Ймовірно, у першій половині тижня вам доведеться нелегко, але, якщо вас це втішить, знайте, що за невдалою смугою на вас чекає поліпшення становища. У середу постарайтеся заморозити свою участь у спільному підприємстві чи іншому колективному починанні, інакше, не виключено, у повному обсязі пізнаєте підступність своєкорисливих партнерів. У другій половині тижня бажано розпочати повільний, але неухильний поступ до реалізації своїх амбітних планів. До кінця тижня у вас спалахне творчий потенціал, зросте інтуїція, і ви почнете фонтанувати ідеями.

Нагадаємо про гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тельців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв.

Раніше ми повідомляли про докладний гороскоп на 2024 рік Зеленого Дракона для всіх знаків Зодіаку: прочитайте, щоби потім не дивуватися.