З висот карпатських гір уже відомий українцям старий мольфар Михайло, який часто озвучує пророцтва, поділився новим пророцтвом. Михайло побачив "знаки", що показують завершення війни.

Про це стало відомо завдяки новому відео із пророцтвом на YouTube-каналі "Український молитовник".

Старець, скріншот: YouTube
Старець, скріншот: YouTube

"Настане день, коли темрява війни, яка зараз огортає нашу землю, відступить перед правдою та справедливістю. Ця дата змінить усе. Після цієї дати війна закінчиться і на Росії оголосять капітуляцію", - заявив Михайло.

Старець Дорофей, скріншот: YouTube
Старець Дорофей, скріншот: YouTube

Популярні новини зараз
"Розраховуйте на себе": ДТЕК хоче, щоб українці самі готувалися до зими Забули чек у магазині - потрапили до рук шахраїв: як працює нова схема Після ТЦК біжіть у банк: фінустанови вимагають оновлення даних Гроші змусять повернути державі: українців попередили
Показати ще

Мольфар також відкрив дату кінця війни:

"ВСУ мужні та непохитні. Я бачив, як українські воїни зламали опір ворога і все далі відкидають його. Тоді на московських болотах ревуть не від радості, а від жаху та безсилля.

Владика Кремля оточений зрадниками, відчуває своє безсилля. Росія оточена санкціями та втратами стоїть на межі розпаду. Паніка поширюється у Кремлі, чиновники бояться за власне життя.

У розпачі росія намагається розпалити нові війни, залякати сусідні країни. Але ці спроби лише демонструють слабкість ворога. Росія не має підтримки ні в Європі, ні в Азії. Світ більше не боїться погроз Путіна".

Мольфар запевняє, що бачить, як Путіна зраджують близькі люди, його отруять. Росія залишиться в паніці та хаосі.

"Кінець Путіна наближається. Незабаром відбудуться важливі події - у травні наступного року весна принесе нові надії, перетворить смуток на радість, відновиться наша країна. Наприкінці травня світ побачить кінець війни. Паніка охопить Росію, буде оголошено капітуляцію, народ скине ярмо диктатури. Солдати Втомлені від війни відмовлятимуться виконувати накази. Люди вийдуть на вулицю, продовжуватимуться протести проти війни", - запевнив Михайло.

Нагадаємо, "Влітку будемо готові": у пророцтві старця виявили натяк на "переломний момент" у війні.

Раніше повідомлялося, "Зчитані миті до загрози": пророцтво старця Вікентія про допомогу вищих сил Україні у війні.

Також, "Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво ченця з гори Афон.