Джордж Франдсен вирішив втілити свою захоплюючу пристрасть до скам'янілих фекалій у життя та створив унікальний музей під назвою Poozeum (poo – екскременти) у Вільямсі, штат Арізона.

Цей музей є справжнім скарбницею копролітів – скам'янілих динозаврських відбитків, які Джордж збирав протягом багатьох років.

Про це розповіли у CNN.

Poozeum / фото: CNN
Poozeum / фото: CNN

Ідея відкрити Poozeum виникла після того, як він побачив великий інтерес від відвідувачів до пересувної виставки копролітів, яку він організував у музеях США. З того часу його пристрасть до динозаврів і скам'янілостей тільки посилилася, і він вирішив поділитися своїм подивом і замилуванням з іншими.

Популярні новини зараз
Українців можуть змусити повернути виплати: юристи кажуть, що все законно Посадили у "бусик" чи ламають двері? Українцям нагадали, куди скаржитися на ТЦК Комунальники вирішили встановити тарифний рекорд: з липня доведеться платити набагато більше Українцям обіцяють глобальні пенсійні зміни: буде розміром 60% від зарплати
Показати ще

Він створив постійне місце, де люди можуть побачити і вивчити копроліти, які є незвичайними "капсулами часу" з давнини, оскільки копроліти є цінними джерелами інформації про дієту і спосіб життя стародавніх істот.

Poozeum / фото: CNN
Poozeum / фото: CNN

Франдсен зважився на радикальні зміни у житті, щоб здійснити свою мрію – він продав свій будинок і переїхав до Вільямса, щоб відкрити музей.

Poozeum є не просто місце, де можна побачити фекалії динозаврів. Цей музей став центром освіти та досліджень, де відвідувачі можуть дізнатися про життя на Землі мільйони років тому.

Тут можна побачити величезні копроліти, які, як передбачається, належали тиранозаврам та іншим динозаврам, а також експонати із зубами чи слідами укусів.

Джордж Франдсен / фото: New York Post
Джордж Франдсен / фото: New York Post

Читайте також: з весілля опинилася під загрозою зриву: наречена померла та мало не зіпсувала свято, але її підмінила сестра

Раніше Знай.ua стало відомо про те, що загадкові чорні згустки розкидало по всьому березі: вони встигли вбити кілька птахів - що це таке

Вам буде цікаво дізнатися, ось вам і все включено: дівчині потрібна пересадка печінки через відпочинок в Єгипті