Тільки уявіть, як чекати на свою чергу у ванну, коли з вами живуть ще 68 членів сім'ї?

Ні, це не гуртожиток і навіть не на базі відпочинку. Так жила одна сім'я у 18 столітті, а їхня мати потрапила до Книги рекордів Гіннеса, як сама плідна жінка у світі.

нащадки
нащадки

Справді, у книзі рекордів Гіннеса згадується історія жінки, яка народила 69 дітей! Зазначається, що унікальна пара жила з 1700 до 1782 року. Жінку звали Валентина, і вона прожила до 76 років.

Популярні новини зараз
В Україні вводять нові графіки відключень світла — як визначатимуть черги Позбавлять прописки без вашого відома – хто ризикує стати "безхатьком" Влітку українці можуть втратити законні пенсії: список документів, які важливо показати у ПФУ Українців змусять повернути допомогу – кого заженуть у мінус
Показати ще

За своє життя Валентина народжувала, тільки уявіть, 27 разів та загалом народила 69 дітей! Більше ніж будь-яка інша жінка, відома історії!

Книга рекордів Гіннеса називає Валентину найплодючішою матір'ю. Її рекорд не вдалося перевершити нікому.

Крім того, у їхній сім'ї налічувалося багато близнюків. Так, шістнадцять разів у їх сім'ї народжувалися двійнята, 7 разів з'являлася на світ трійнята і чотири рази жінка народжувала четверню.

Нагадаємо, що вчені хочуть пересаджувати голови вже незабаром: чим це може закінчитися.

Раніше повідомляли, що Японією поширюється смертельна інфекція: бактерії вбивають за 48 годин. Хвороба викликає стрептокок, який зазвичай є збудником ангіни у дітей.

Також стало відомо, що вчені готують людство до 25 години на добу - це може статися відносно "швидко". Якоїсь миті на добу буде не 24, а 25 годин, але не так швидко, як здається.