Популярний український екстрасенс, астрологічний експерт Влад Росс, котрий ще навесні 2022 року передбачив "великий бум" на Кримському мості, поділився свіжим прогнозом. З його слів, Україну може врятувати відома жінка.

Для того, щоб ми перемогли у війні, до влади в США має пройти, за його словами, Ніккі Гейлі.

Про це стало відомо завдяки новому ефіру Влада Росса, опублікованому на YouTube-каналі "Myroslav Solonar".

Влад Рос. Фото скріншот з Youtube
Влад Рос. Фото скріншот з Youtube

Влад Росс вважає, що президенту України варто потерпіти, поки Джо Байден і Джейк Салліван підуть зі своїх постів і на їхнє місце прийде Гейлі.

Популярні новини зараз
Чоловікам дали час "видихнути" до 9 листопада: що далі В Україні знову індексують пенсії: цифри та прогнози Ощадбанк приготував оновлення для клієнтів: не поспішайте перевипускати картки Державну допомогу скасують з 1 жовтня: кого залишать без грошей
Показати ще

"Ми чули, що Зеленський говорив про місяці – нас переконують, щоб ми капітулювали, віддали свої території. Взагалі я дуже раджу Володимиру Зеленському ще трохи почекати та перетерпіти Джо Байдена та Джейка Саллівана, щоб дочекатися, коли вони підуть. Зараз можна погоджуватися та тягнути час, але до того часу, коли до Білого дому зайде новий президент США", - зазначає астролог.

Влад Росс, скріншот: YouTube
Влад Росс, скріншот: YouTube

Влад Росс додав, що саміт світу принесе Україні довгоочікуване закінчення війни.

"Перший тайм означає перемир'я, він розпочався тут у Швейцарії, другий тайм відбудеться у Саудівській Аравії. Особливо я переконався у цьому, коли Володимир Зеленський відвідав цю країну напередодні саміту у Швейцарії. Тепер це 100% означає, що другий саміт буде саме там" , - Розповів астролог.

Нагадаємо, кінець уже незабаром? Ліванська провидиця, що передбачила COVID-19, дала прогноз щодо війни в Україні.

Раніше повідомлялося, що окупанти продовжують принижуватися перед Китаєм: тепер готові продати стратегічну територію.

Також? "Росія приречена на поразку": у пророцтві старця знайшли дуже хорошу новину для всіх українців.