На модному показі Vogue World 2024 у Парижі, присвяченому різним видам спорту, показали повернення купальника з 40-х років, якого не бачили майже 80 років. Американська актриса Сабріна Карпентер дефілювала у цьому ретро-купальнику, і він цілком може стати новим модним хітом.

Vogue World 2024 у Парижі був справжньою зірковою подією. Натовпи знаменитостей зібралися як на подіумі, так і в залі для глядачів. На цьому заході були представлені різні види спорту: велоспорт, гімнастика, теніс та фехтування, поєднуючись із модою різних десятиліть Франції, починаючи з 1920-х років.

Одним із яскравих моментів став вихід Сабрини Карпентер, яка брала участь у розділі, присвяченому водним видам спорту 1940-х років.

Вона вийшла на подіум у червоно-білому купальнику зі смужками, виглядаючи, як справжня зірка старого Голлівуду. Цей образ був створений брендом Jacquemus та стилізований Карін Ройтфельд, надихнувшись пляжним стилем Бріджіт Бардо.

Популярні новини зараз
Штрафи, документи, дипломи, картки та навіть сім'я: які дані з липня потрапляють до ТЦК Українців почнуть жорстоко карати за одяг: чого точно не варто вдягати Утримувати тариф більше не будуть: восени на українців чекає новий удар по гаманцях Українцям пояснили, коли про графіки відключення світла можна буде забути: "Є варіант..."
Показати ще

Купальник зі смужками не тільки виглядає стильно, але й візуально стрункішою фігуру. Сабрина доповнила образ спідницею і косинкою, що нагадують про скромнішу моду тих років.

Закриті купальники, на відміну від бікіні, мають свої плюси: вони можуть коригувати фігуру, зручно сидять під час плавання та захищають від сонця.

У 40-ті роки купальники часто включали шортики, а смужки були дуже популярні. Однак однотонні варіанти теж не поступалися популярністю.

Отже, якщо хочете бути в тренді цього літа, надихайтеся образом Сабріни Карпентер і сміливо повертайтеся до моди 40-х.

Нагадаємо, як вибрати купальник, який підкреслить не лише фігуру, а й любов до себе

Раніше Знай.ua стало відомо, що російська модель Ірина Шейк потрапила на обкладинку Vogue в українському купальнику: "Жартуєте?"

Також наш портал повідомляв, Аlyona Alyona похвалилася пишними диньками і закликала любити себе: "Моє тіло – моє діло"