Відома українська співачка Тетяна Решетняк, яка більше відома за псевдонімом Tayanna відверто вирішила розповісти про своє особисте життя під час війни. Як ці 9 місяців змінили її свідомість.

Своє нове інтерв'ю дівчина дала онлайн у сюжеті програма " Слава+Таня ", де регулярно спілкуються з українськими знаменитостями у студії. Особисто дівчина прийти не змогла, бо від початку війни перебуває поза Україною.

Нещодавно дівчина прилетіла в Дубай, щоб син побачився з рідним батьком, якого не бачив близько трьох років.

Tayanna, скріншот з відео
Tayanna, скріншот з відео

Останнім часом у артистки у соціальних мережах з'явилося багато фотографій у весільній сукні. Є така прикмета, що до дня весілля не можна вбиратися в нього, інакше потім можна залишитися назавжди однією. Сама Таянна не знала про це, бо думала, що це навпаки.

Популярні новини зараз
Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

"Я перші про це чую, і так як я про це не знала, я в це не вірю. Заміж хочу", - каже дівчина далі.

Далі від ведучих прозвучало досить провокаційне питання. Брат дівчини, Михайло Марвін, працював до 24 лютого в Росії, а потім після невеликої перерви знову тихо повернувся туди і працює під російським лейблом.

Слава запитав у артистки, як вона ставиться до таких артистів, які працювали в Росії до 24 лютого, і як приклад навів Віру Брежнєву, з якою вони записали дует напередодні.

Tayanna, скріншот: Instagram
Tayanna, скріншот: Instagram

"Я залишаюся при своїй думці. Я вважаю, що шлях людини він дуже особливий. Головне, щоб людина несла в серці добро любов, а потім Боженька вирішить на небі набагато краще, ніж ми люди. На небі все видно. Коли людина діє від серця, тоді він робить все правильно, а людина не може засуджувати людину. Має бути нейтральна думка про людину" - каже далі Тетяна Решетняк, чудово розуміючи, що питання зокрема і про її рідного брата.

Під кінець згадали її недавній розрив із коханим. Все своє життя вона думала, що щастя полягає в тому, щоб знайти другу половинку, бути постійно у стосунках.

"Все це як залежність. Треба щось над собою робити", - каже вона.

Нагадаємо, що Tayanna одягла весільну сукню заради тих, хто чекає на своїх героїв з війни

Раніше повідомлялося, що Tayanna знайшла ангела завдяки шлюбу з коханцем Ані Лорак, який виявився альфонсом .

Також, Tayanna журиться через розрив з колишнім хлопцем та не втрачає надії зійтись знову