Брудна спальня хлопця жахнула Інтернет, і він майже не прибирає її, навіть коли проходять побачення.

Джейкоб Херрінг, який публікує відео в Інтернеті під ніком @powenvy, став вірусним після того, як почав ділитися відео своєї надзвичайно брудної кімнати.

Джейкоб Херрінг, кадр з відео
Джейкоб Херрінг, кадр з відео

В одному зі своїх недавніх відео 21-річний хлопець з Х'юстона, штат Техас, показав своїм 243 000 передплатникам свою кімнату, познайомивши їх з тарганами, які "повзають по його обличчю, коли він спить".

Він зняв на відео миску з раменом, що покривалася пліснявою, і запитав: "Чому в ній так багато кольорів?", а його підлогу було ледве видно через те, скільки коробок на виніс, пакетів з чіпсами та пліснявіючих пляшок з-під холодної кави валялося навколо. Він навіть знайшов наполовину з'їдений хот-дог, який, на його думку, " все ще виглядав досить добре", щоб він міг від нього відкусити.

Популярні новини зараз
Пенсія зросте і без індексації: стареньким пообіцяли доплачувати майже 1000 грн Газовики проводять заміну лічильників: скільки доведеться заплатити й чи можна відмовитись Продаж квартири зажене у мінус: нові податки на нерухомість з’їдять весь прибуток Олена Бюн розповіла, хто насправді замовив убивство Ірини Фаріон
Показати ще

Після того, як він наповнив лише одну сумку, кімната навіть близько не стала чистою, і він вирішив, що йому потрібно найняти прибиральницю, щоб вона зробила все інше.

@powenvy

Cleaning my room because roaches keep crawling on me, should i get a maid? #cleaning #powenvy

♬ original sound - powEnvy

В іншому ролику, який набрав понад 32 мільйони лайків, хлопець стверджував, що "прибирався у своїй кімнаті, тому що до нього приходила дівчина". Однак він просто розчистив невеликий простір навколо свого ігрового крісла, щоб вона могла сісти поруч із ним.

У кімнаті все ще стояли запліснілі напої та їжа. "Хлопці, до мене прийде дівчина, і моя кімната має бути бездоганною, коли вона приїде", — сказав він у відео.

@powenvy

Wish me luck!!! #relationships #datingadvice #cleaning

♬ original sound - powEnvy

Хлопець насправді заробляє гроші на відеороликах, які він знімає зі своєї кімнати, оскільки бере участь у TikTok Creator Fund. Тепер він хоче більше заробити на своєму контенті.

"Я дійсно хочу використати цей імпульс для розширення та реалізації більших проектів, — пояснив він. - Створення контенту завжди приносило мені радість із дев'яти років".

Нагадаємо, що сім'я колекціонера прийшла в ступор, побачивши як його лялька розплющує очі: "жива" ще з Другої Світової.

Раніше ми повідомляли, що жінка 20 років насолоджувалася сексом з розпусною примарою, але покинула її, коли побачила "справжнє обличчя".