Мешканка німецького Вермельскірхена Джоанна Джастіс зазнала шоку, коли її золотистий ретрівер Мелоді привела на світ дев'ять цуценят, серед яких один мав незвичайну вовну.

Господиня назвала унікальне створення Мохіто на честь популярного зеленого коктейлю — мохіто — адже малюк мав зеленуватий відтінок. Про це повідомляє Mirror.

"Зелений" ретрівер, скріншот: Youtube
"Зелений" ретрівер, скріншот: Youtube

За словами Джоанни, вона сильно переживала за стан свого вихованця. Однак згодом всі побоювання зникли.

[quote author=""]"Спочатку я дуже хвилювалася, коли воно народилося. Але ми раді, що всі дев'ять цуценят здорові”, - розповідає вона.

Популярні новини зараз
Наступного місяця пенсія може не прийти – хто з пенсіонерів ризикує залишитися з пустим гаманцем Забули чек у магазині - потрапили до рук шахраїв: як працює нова схема Продаж квартири зажене у мінус: нові податки на нерухомість з’їдять весь прибуток За таке влітку ще не платили: сюрпризи в платіжках дедалі незвичніші
Показати ще

Як пояснили ветеринари, зелений відтінок вовни Мохіто зумовлений рідкісним захворюванням. Воно виникає у світлих собак при контакті з білірубіном - речовиною жовчі, що надає синцям зеленого кольору.

Цей пігмент проявляється найбільше у порід зі світлою шерстю на кшталт лабрадорів. Для здоров'я цуценят він абсолютно нешкідливий і зникає через кілька тижнів. Поки що Мохіто почувається чудово, незважаючи на свою незвичайну зовнішність.

"Зелений" ретрівер, скріншот: Youtube
"Зелений" ретрівер, скріншот: Youtube

Хоча, якщо простежити за ситуацією, подібні випадки зовсім не рідкісні. І найголовніше, як ми раніше згадували, безпечними для вихованців. "Радіоактивних Шреків" поки що не існує.

Нагадаємо, СШАдесятки років "ловить" НЛО і зберігає у себе в офісі: джерело шокувало весь світ

Як повідомляв "Знай.uа", чоловік шукав золото, але знайшов "камінь" набагато дорожче грошима та віком: таких лише кілька у світі

Знай.uа писав, 19-річна дівчина "знайшла" дитини в лісі, але деталі події забирають дар мови