У Китаї вибухнув гучний скандал довкола відомої ігрової компанії Yoozoo Games. Колишнього керівника цієї фірми Сюя Яо засуджено до страти за жахливий злочин - навмисне отруєння засновника компанії Лінь Ці в 2020 році.

Як встановив Перший народний суд Шанхаю, у грудні того року Сюй Яо підсипав отруту в чашку чаю пуер, який потім випив 39-річний Лінь Ці. Незабаром після цього у засновника Yoozoo з'явилися симптоми отруєння, його терміново госпіталізували, проте врятувати життя не вдалося – через 10 днів Лінь Ці помер. Експертиза виявила в організмі отруйні речовини з фугу риби, ртуть та інші токсини. Про це повідомляє Deadline.

"Завдання трьох тіл", скріншот: Youtube
"Завдання трьох тіл", скріншот: Youtube

Поліція затримала Сюй Яо після загибелі Лінії. Як з'ясувалося, за кілька місяців до отруєння засновника протягом вересня-грудня 2020 року Сюй цілеспрямовано труїв напої в офісі Yoozoo.

Від його рук постраждали ще четверо працівників, які завдяки своєчасному лікуванню вижили. Очевидно, причиною таких жорстоких дій стали суперечки та конфлікти з колегами на професійному ґрунті. Рішення суду виявилося безкомпромісним - винуватця засуджено до страти. Yoozoo – відома компанія, яка має пряме відношення до кількох гучних телевізійних проектів.

Популярні новини зараз
Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи
Показати ще

"Завдання трьох тіл", скріншот: Youtube
"Завдання трьох тіл", скріншот: Youtube

По-перше, вона має права на екранізацію популярної китайської науково-фантастичної трилогії "Пам'ять про минуле Землі", за мотивами якої зараз Netflix створює серіал "Завдання трьох тіл". Крім того, Yoozoo також розробила гру "Гра престолів: Winter Is Coming" за мотивами культового серіалу.

Нагадаємо, жінка поховала доньку і впевнена, що в цьому винен статевий орган зятя. Хоче експертизу

Як повідомляв "Знай.uа", вихопив автомат у поліцейського та вистрілив у голову: українці сумніваються у версії поліції

Знай.ua писав, вставив фен в зад і включив: чоловік помер після жахливого "приколу" друга