Весна 2024 року в Україні обіцяє події незвичайні та хвилюючі та астрологічні передбачення Олексія Кириченка проливають світло на можливі розвитку подій у найближчі місяці.

Згідно з його прогнозами, початок весни буде ознаменовано ескалацією воєнних дій. Планета Сатурн, яка символізує довгі і завзяті битви, впливатиме, підштовхуючи сторони до активної мобілізації.

Танк на голові у росіянки. Фото: скриншот youtube
Танк на голові у росіянки. Фото: скриншот youtube

Однак до кінця квітня прогнозується зміна обстановки. Астрологічні розрахунки вказують на те, що плани Росії на тривалу війну зіткнуться з перешкодами, і її стратегія може вимагати коригування.

Ретроградний рух планети Меркурій, який спостерігається в цей час, говорить про те, що далеко не все задумане зможе бути реалізовано, і противник змінюватиме свою тактику.

Популярні новини зараз
Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня
Показати ще

Середина квітня обіцяє посилення інтенсивності обстрілів та бойових дій. Саме в цей період, рік тому, українські війська готувалися до контрнаступу, проте воно не дало очікуваних результатів.

Цього разу і росія планує масштабний контрнаступ, проте астрологічні розрахунки вказують на те, що він може зіткнутися з певними труднощами.

У другій половині квітня починає діяти поєднання впливу планет Юпітер та Уран, які нададуть несподівані рішення та можливості для врегулювання військового конфлікту.

Цей період може стати відправною точкою для нового етапу у пошуках світу.

До кінця квітня та у травні очікується зниження інтенсивності бомбардувань міст та зменшення "гарячої фази" війни. У цей час поєднання планет Юпітер, Венера, Уран та Сонце створить сприятливі умови для початку нових євроінтеграційних процесів.

Раніше ми писали про те, що " На цьому війна закінчиться": астрологи розповіли, чи буде в Україні застосовано ядерну зброю

Крім того, Знай.ua повідомляв про "Вибухи, міст, кораблі": відомий екстрасенс передбачив "позитивні" дні для українського Криму