Шокуючу історію розповіли подружжя з Пекіна, яке 6 місяців пило воду з унітазу, оскільки не помітило проблеми з трубами у новій орендованій квартирі.

Як повідомляє видання New York Post, пара почала скаржитися на погане самопочуття та проблеми зі здоров'ям незабаром після переїзду в будинок, що орендується.

Унітаз, скріншот: YouTube
Унітаз, скріншот: YouTube

У чоловіка випадало волосся, з'явився кашель і висип на шкірі, а в дівчини почалися запаморочення. Ще більше здивував їхній факт, що протягом усього часу рахунки за воду так і не надходили, хоча за оренду квартири вони щомісяця платили 1400 доларів. А перевірка лічильників показала, що при споживанні цифри залишалися незмінними... тобто він включив воду, але показники залишалися на місці.

Тому було ухвалено рішення викликати робітника додому. Коли до справи підключили сантехніка, виявилася жахлива правда – подружжя півроку пило та готувало їжу технічною водою із системи зливу унітазу через несправність труб! Вони не помітили труби, яка і з'єднувала водогін з унітазом.

Популярні новини зараз
Частину українців звільнили від проходження ВЛК – хто може зітхнути з полегшенням Українців ловитимуть посеред вулиці — ТЦК отримали нові повноваження по перевірці документів Доведеться заплатити штраф "за заначку": коли доведеться віддати 20% суми За таке влітку ще не платили: сюрпризи в платіжках дедалі незвичніші
Показати ще

Хоча фахівцю вдалося швидко усунути проблему, мешканці квартири переконані, що через цю аварію їхнє здоров'я серйозно постраждало. А тому вони вимагатимуть від орендодавця відшкодування завданих збитків.

Нагадаємо, росіянка намагалася підірвати дітей у школі: подруга "злила" всю таємничу для алкоголізму

Як повідомляв "Знай.uа", чоловік забуває всі кожні 20 секунд - його дружина вже "змирилася" з вірусом: не пам'ятає ні дитинства, ні дітей

Знай.uа писав, цілий райський містечко зникне з лиця Землі через глобальне потепління - там продовжують жити люди