Історія відомого українського телеведучого Олексія Суханова демонструє його незламну позицію та принципи. У недавньому інтерв'ю для YouTube-проекту Раміни Есхакзай ведучий розповів про свій шлях до здобуття українського громадянства та неприпустимих пропозицій, які йому траплялися на цьому шляху.

Згадуючи події 2014 року, коли він переїхав на місце проживання в Україну, Олексій Суханов розкрив вражаючі факти спроб деяких осіб скористатися його бажанням стати громадянином цієї країни. Йому пропонували заплатити десять тисяч (найімовірніше, доларів). Валюту ведучий не уточнив... і все це за здобуття українського паспорта. Однак, дотримуючись принципів та відданості своїм переконанням, Суханов рішуче відмовився від такої "привабливої ​​пропозиції".

Олексій Суханов, фото: Знай.ua
Олексій Суханов, фото: Знай.ua

"Мені натякнули на хабар у 10 тисяч. Я відмовився. Позиція не продається. Це дивно, стати на бік країни, а потім купувати паспорт. Це марення для мене. Я відмовився, звичайно", - заявив він.

Замість того, щоб піти шляхом махінацій та порушень закону, Олексій Суханов обрав чесний і законний шлях до набуття українського громадянства. 2019 року указ про надання йому громадянства підписав тодішній Президент України Володимир Зеленський. Цей крок став визнанням прихильності Суханова до нашої держави та її внеску у розвиток українського суспільства.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

Олексій Суханов, фото: Знай.ua
Олексій Суханов, фото: Знай.ua

Шлях Олексія Суханова в українське громадянство розпочався ще у квітні 2012 року, коли він став провідним ток-шоу "Говорити Україна". У лютому 2014 року він підтримав Революцію Гідності, а в серпні того ж року остаточно залишив РФ і пішов з російського телеканалу "РЕН ТВ".

Нагадаємо, "зробив усе, щоб не воювати": Віталій Козловський розповів, як Кондратюк "відмазав" себе та близьких від армії

Як повідомляв "Знай.uа", Олена Зеленська розповіла про бойфренд своєї доньки: став свідком убивств та підвалів Маріуполя

Знай.ua писав, "під столом на кухні...": Оля Цибульська в "жіночій" книзі розкрила великий секрет