Warner Bros. вирішили розширити всесвіт "Володаря кілець" із новою серією ігрових фільмів. Перший фільм цієї серії очікується у 2026 році, і в центрі уваги стоятиме найзнаменитіший персонаж – Ґолум, виконаний неперевершеним Енді Серкісом.

Цей проект уособлюють оригінальні творці трилогії: Пітер Джексон, Френ Уолш та Філіпа Бойєнс. Вони братимуть активну участь у створенні фільму на всіх його етапах.

В даний час команда працює над сценарієм, в якому також беруть участь Фібі Гіттінс та Арті Папагеоргіу.

Ґолум / фото: Дзен
Ґолум / фото: Дзен

Фільм тимчасово отримав назву "Володар кілець: Полювання на Ґолума", а Серкіс не лише виконає головну роль, а й стане режисером фільму. Продюсерами картини будуть Кен Кеймінс, Енді Серкіс та Джонатан Кавендіш із The Imaginarium.

Популярні новини зараз
Українцям пояснили, коли про графіки відключення світла можна буде забути: "Є варіант..." "Газмережі" попередили власників газових плит, котлів та обігрівачів: що має зробити кожен Власники квартир та будинків отримають космічні штрафи, якщо не встигнуть до 1 липня – що треба зробити Після скандалу з Тищенком, військові вимагають жорсткого покарання для цивільних чоловіків
Показати ще

"Настав час ще раз вирушити в незвідане разом з моїми дорогими друзями, незвичайними і незрівнянними зберігачами Середзем'я Пітером, Френ і Філіппою. Коли Майк і Пем, а також команда Warner Bros беруть участь у пошуках, разом з WETA нашою кінематографічною сім'єю у Новій Зеландії, це просто надто смачно", – сказав Серкіс.

Володар перснів / фото: скріншот із фільму
Володар перснів / фото: скріншот із фільму

Рішення Warner Bros. випустити нову серію фільмів про "Володар кілець" було оголошено ще в лютому 2023 року. Окремо від цієї серії, у грудні 2026 року, очікується анімаційний фільм "Володар перснів: Війна Рохіррім".

Оригінальна трилогія "Володар перснів", створена Пітером Джексоном, мала величезний успіх і була нагороджена 17 Оскарами. Серія фільмів про "Хоббіт" також мала популярність.

Участь Джексона, Уолш та Бойєнса у новому проекті обіцяє зберегти дух всесвіту Толкіна та порадувати фанатів цього захоплюючого світу.

Раніше Знай.ua стало відомо про те, що у мер зірковий актор з "Титаніка": без нього корабель би не вирушив у подорож

Вам буде цікаво дізнатися, чим харчується перший красень Голлівуду Джордж Клуні - цього ніхто не очікував